FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gabriela Firea, război pe toate fronturile » Replică tăioasă către Mihai Stoica: "Ce exemplu le dăm noi copiilor si adolescenților?"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 22:24

Gabriela Firea a avut o zi plină. A învinovățit jurnaliștii Gazetei pentru starea gazonului de pe Arena Națională (detalii AICI), a închis cel mai mare stadion din țară și i-a oferit o replică tăioasă lui Mihai Stoica. 

"Gazonul va fi adus la o stare în care putem spune că se vor disputa competiții sportive fără dificultăți. Îmi pare rău de acele persoane care deși știau prin ce trece Primăria Capitalei din cauza anchetei de la DNA, au facut declarații răutacioase, tendețioase și misogine care nu sunt demne de oameni ai sportului, care ar trebui să aibă întotdeauna fair-play si sportivitate. Ce exemplu le dăm noi copiilor si adolescenților?", a declarat Firea.

Mihai Stoica a învinovățit-o direct pe Firea pentru starea gazonului: "Arena Națională a fost măcelărită de o competiție gen Daciada. Aproape 30 de ani au trecut de la Revoluție și asistăm la o mare bătaie de joc. Înțeleg populismul unora, dar nu înțeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, noi nu putem să jucăm în cele mai bune condiții pentru că cineva vrea să-și facă reclamă". 

Vezi și: Gigi Becali, la pământ după anunțul făcut de Gabriela Firea: "Nici nu mai avem unde să jucăm. La Voluntari nu mă întorc!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
2170762923182224
Max Maxel  •  13 Noiembrie 2018, 21:24

Uite cine vorbea,cel care sare la bataie si o face pe maimutoiul pe unde apuca....,si acum vorbim de exemple de moralitate............

974312599269118
Adrian Preda  •  13 Noiembrie 2018, 15:51

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Noiembrie 2018, 15:14

S-au gasit moldovenii intre ei!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează