FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 0-1

Antrenorul Mediașului și-a motivat jucătorii cu atacul lui Panduru: „Lăsați fotbalul și duceți-vă la școală!”

Flavius Boroncoi, antrenor Gaz Metan
Flavius Boroncoi, antrenor Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 22:20 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 22:44

Dinamo s-a impus la Gaz Metan, scor 1-0, în etapa #6 a play-out-ului. Flavius Boroncoi, antrenorul medieșenilor, a amintit la final de o declarație făcută de Basarab Panduru, expertul TV Orangesport, care i-a trimis la școală pe fotbaliștii tineri din formația Gazului deoarece în fotbal nu le vede vreun viitor.

„Înainte de meci le-am zis jucătorilor să arătăm că nu e adevărat ce spun unii domni pe la televizor, care declară despre ei că trebuie să se ducă la școală. Le-am transmis că trebuie să demonstrăm că putem juca fotbal”, a spus Boroncoi.

„Sunt câteva echipe care sună și se interesează de jucătorii noștri. Mai au mult de muncă, dar eu am încredere în ei, au talent și merită să rămână și să crească în Liga 1. Eu i-am încurajat, le-am spus să uite meciul trecut și să arate că pot juca fotbal. Diferența de valoare și experiență s-a văzut însă”, a încheiat Boroncoi.

Uhrin jr. a făcut schimbare în minutul 90+4 cu Gaz Metan: „Am simțit că va fi greu. Terenul ne-a încetinit”
GAZ METAN - DINAMO 0-1
Uhrin jr. a făcut schimbare în minutul 90+4 cu Gaz Metan: „Am simțit că va fi greu. Terenul ne-a încetinit”

Panduru i-a trimis la școală pe jucătorii de la Gaz Metan

După ce Rapid a reușit scorul campionatului, 8-0 cu Gaz Metan, Basarab Panduru i-a trimis la „școală” pe tinerii jucători de la medieșeni: „Pot să le dau un sfat şi sunt sigur că peste ani îmi vor mulțumi. Mâine sau pomâine când se duc la stadion, să predea echipamentul și să se apuce de scoală. Să se apuce de carte, pentru că e mult mai bine. Aşa nu ai cum să faci absolut nimic. Nici fotbal, nici carte. Măcar te apuci de carte cât mai ai timp, poţi să faci o facultate”.

Mai multe știri din Liga 1:

A fost sau n-a fost? » „Moment Zuluf” la deschiderea scorului în Clinceni - Mioveni: „centralul” s-a luat după „asistent”

Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  22 Aprilie 2022, 23:56

mare fotbalist si Panduru ....a jucat putin la Resita, steaua si benfica, in rest la echipa anonime ca neuchatel xamax,si salgueiros; si turist la Porto... 6 meciuri in 2 sezoane....

dora
dora  •  22 Aprilie 2022, 23:32

Ce echipe se interesează de jucătorii voștri, cele de divizie județeană ?

7biancorossi7
7biancorossi7  •  22 Aprilie 2022, 23:31

perfecta dreptate panduru, nu neaparat facultate dar o meserie tot sa stie acolo. Ptr. baietii cu carte mai putina nu e nicio rusine in a fi instalator, mecanic, tamplar, etc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează