FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN

GAZ METAN MEDIAȘ // VIDEO Edi Iordănescu a dezvăluit când va pleca de la Gaz Metan: „O să mă duc la președinte și o să încerc să-l sensibilizez”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 18:55

Edi Iordănescu (41 de ani) a vorbit în cadrul unei conferințe de presă și a dezvăluit că a primit oferte pentru a părăsi Gaz Metan Mediaș, formația pe care o antrenează din ianuarie 2019.

  • Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș se joacă sâmbătă, de la ora 18:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

E adevărat, au fost oferte și discuţii. Eu nu am pus niciun agent să îmi caute serviciu. Am contract până în vară, cel puţin. Mi-am dorit continuitate. Ambiţia mea rămâne aceeaşi. Îmi doresc performanță! Vreau să ne calificăm în play-off, să fac istorie împreună cu jucătorii şi cu conducerea. Dar, din păcate, accept ideea că obiectivul numărul 1 în acest moment este ca echipa să se redreseze din punct de vedere financiar.

„Nu o să plec la greu”

Nu am plecat când a fost bine, nu o să plec nici la greu. Probabil o să plec când o să simt că nu se mai poate şi atunci - dacă se va termina înainte de încheierea contractului - o să mă duc la preşedinte și o să încerc să-l sensibilizez eu, deoarece nu am rămas pentru play-out și evitarea retrogradării”, a afirmat Edi Iordănescu.

Iordănescu a dorit să părăsească formația din Mediaș cu o lună în urmă, când a declarat într-un interviu că este nemulțumit de condițiile de care dispune la club (MAI MULTE DETALII AICI).

11 meciuri fără înfrângerea înregistrat Gaz Metan cu Edi Iordănescu pe bancă în această vară (ultimele trei etape din play-out + primele opt runde din acest sezon), medieșenii fiind la un moment dat pe primul loc al clasamentului

„Eu sunt cel mai supărat pentru ultima perioadă, cel mai indignat. Sunt mai pretenţios decât oricine. Cel puţin în două rânduri am fost dispus să încetez colaborarea cu Gaz Metan Mediaş şi pot să spun cu tărie că prima oară a fost exact în momentul de întrerupere pentru jocul echipei naţionale, când Gazul era pe primul loc”
Edi Iordănescu, antrenor Gaz Metan Mediaș

VEZI ȘI:

UPDATE EXCLUSIV Prima reacție a lui Florică: „Prea riscant” » Dinamo a rămas fără cumpărător + Ionuț Negoiță a decis să mute sediul clubului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  25 Octombrie 2019, 03:59
Postat de fairplayromania pe 25 Octombrie 2019, 03:57

Nea Edi, ai curajul să te mai întorci la bulgari?

Priyateli ştiu de ce....:):)

fairplayromania
fairplayromania  •  25 Octombrie 2019, 03:57

Nea Edi, ai curajul să te mai întorci la bulgari?

100002473541087
Danut Ognean  •  24 Octombrie 2019, 19:20

cat e limoniul presedinte la gaz metan nu se va iesi din insolventa !limoniul trebuie sa plece de acolo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează