FOTBAL  »  LIGA 1  »  ACS POLI - PETROLUL 0-1

Grigoraș, start cu stângul pe banca lui ACS Poli! Cum au comentat cei doi antrenori meciul de la Timișoara

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2016 22:40

Antrenorul Petrolului, Jerry Gane, își felicită jucătorii după ce au reușit prima victorie din acest sezon în deplasare, scor 1-0, la ACS Poli Timișoara. 

"N-a fost ușor! E prima victorie după mult timp. Acel punct de la Cluj a contat. Sperăm să salvăm acest final de campionat. Am marcat la puținele ocazii pe care le-am avut. 

Ne vorbisem ca în a doua repriză doar să ne apărăm. Nu e ușor când vii după 9 înfrângeri să gestionezi o astfel de situație. Fiecare meci e important. Presiune există! Îi felicit pe băieți pentru acest succes. 

Un punct nu ne ajuta cu nimic azi. La Cluj a fost de moral, dar azi nu se mai punea problema de așa ceva. Petrolul are o echipă bună, dar jucătorii nu mai aveau încredere", a zis Jerry Gane la Digi. 

"Am avut câteva situații foarte bune de a înscrie, dar n-am reușit. Am luat gol la singura lor ocazie. Șansa n-a fost de partea noastră. Nu pot să le reproșez prea multe jucătorilor. 

Eu am venit de 2-3 zile, nu prea aveam ce să schimb. Mi-am dorit mult să obțin o victorie la primul meci, dar nu prea am fost norocos. Atât timp cât mai sunt șanse, voi încerca să facem tot posibilul pentru a ne salva. Nu cred că trebuia să pierdem azi.

Au fost anumite tensiuni la echipă din cauza problemelor financiare. Dar în ultima vreme nu s-a discutat despre bani. S-a văzut dorință și chiar speram într-un rezultat pozitiv", a zis Petre Grigoraș la Digi. 

Playtech: Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot


Comentarii (6)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Martie 2016, 12:52
Postat de foxy pe 29 Martie 2016, 23:39

Nu a fost cazul si la Tg-Jiu...Grig a plecat VOLUNTAR de aici..***...cred ca e putin in depresie...

pai, mutu rezova tot, acolo. :)

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  30 Martie 2016, 12:51

a facut omul ce'a putut, a facut si schimbari bune... pe cobrea n'a putut sa'l schimbe. ma refer la grigoras. mai bine la petrolul se ducea :))

polistul68
polistul68  •  30 Martie 2016, 08:21

La cite grseli elementare fac jucatorii lui Poli, nici Ferguson nu ne poate ajuta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează