FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

GSP LIVE / VIDEO Anghelache a răbufnit: "E cea mai neagră perioadă din istorie!" » Îl ironizează pe Rednic

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 12:21

Fostul președinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache, e dezamăgit de prestația echipei lui Mircea Rednic și critică aspru strategia folosită în ultima vreme la formația din "Ștefan cel Mare". A analizat prestația "câinilor" în direct la GSP LIVE. 

"Pentru Dinamo e cea mai neagră perioadă din istoria de 70 de ani. Nu e bine sub nicio formă. Nu a mai fost niciodată echipa în această situație. Sper să mai obținem măcar 3-4 puncte pentru a putea analiza altfel jocurile din primăvară", a zis Constantin Anghelache la GSP LIVE.

...despre faptul că îl are trecut în telefon pe Rednic cu numele de Redmic: "Când am scris în telefon numerele de telefon am scris din greșeală litera "M" în loc de "N" și a ieșit Redmic. L-am lăsat așa, că sună frumos".

...despre înfrângerea cu Viitorul: "Am digerat această înfrângere ca și pe celelalte. Dinamo nu are constanță, nu e o strategie bună acolo. Se vorbește foarte mult și nu e bine. S-a creat un climat urât în jurul echipei. A jucat superficial! Dinamo nu are o gândire în joc. După primele 3-4 etape am văzut că a dispărut această gândire din jocul echipei".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  03 Decembrie 2018, 14:12

DOMNULE ANGHELACHE AI CAZUT IN ACELASI PACAT IN A CRITICA AIUREA. ASTEA SINT PROBLEME DE CULISE. PROBLEME CE TINE DE BUCATARIA INTERNA. CIND SI DUMNEATA VI SI PUI SARE PE RANA LA CE SA TE MAI ASTEPTI? REDNIC NU ESTE MAGICIAN. INCEARCA IMPOSIBILUL. CUM SA IL ANALIZEZI CIND OMUL DE BAZA NISTOR A FOST ACCIDENTAT INCA DIN MECIUL CU STEAUA? ACOLO TI-AU PLACUT? AU JUCAT CU AI MAI BUNI DIN TARA SI NU S-AU FACUT DERIS. LA OVIDIU AU FOST NEDREPTATITI. CU DUNAREA S-A FACUT GRESEALA FLAGRANTA DE PORTAR SI BELGIANUL ALA. LA CUPA ATI VAZUT CE S-A INTIMPLAT. OAMENI FARA RESPONSABILITATE SAU ALTII CARE DOAR ATIT POT SA FACA. SINT SI BANDITI CARE VIN LIBERI DE CONTRACT DAR NU O SA LE MEARGA CU REDNIC. ACUM ESTE MOMENTUL SA SE ADUNE ORICE SUFLARE DINMOVISTA SI SA SUSTINA ECHIPA. ACUM SE VEDE CARACTERUL UNORA. PRIVITI LA CE A SPUS MOTZI SI ALTII. TOT ALTII SINT RAUTACIOSI SI FAC TOT FELUL DE REFERIRI CA NISTE NABABI DIN FOTOLII DE MARI SMECHERI. NU ASA. TREBUIE SPUS CA SINT BUNI CA POT FACE TREABA. FITI ALATURI DE ECHIPA LUI REDNIC SI LASA-TI ROMANISMELE LA OPARTE! ANALIZA FACETI-O CU USILE INCHISE SI DACA SE POATE IN IARNA. NU ACUM. ESTE O METEAHNA ROMANEASCA VECHE SA DAI IN CAP SA ISI DEA CU PAREREA TOATE FACATURILE CARE HABAR NU AU DE FOTBAL. AVETI INCREDERE IN REDNIC SI SUSTINETI-L! ECHIPA POATE FUNCTIONA DAR ARE NEVOIE DE INCREDERE DE OAMENI ALATURI DE EA. DACA NICI ACUM? ATUNCI DOMNULE ANGHELACHE SARITI LA GITUL LUI TIRIAC, LUCESCU , BORCEA, BADEA CARE NU DAU NICIUN BAN

104459837173638
Dinu Stefan  •  03 Decembrie 2018, 14:04

LA DIMANO TREBUIE ARAT,SEMANAT SI IRIGAT ! APOI POA SA VINA CPT.AHAB SA NE POVESTEASCA ...!

bogat
bogat  •  03 Decembrie 2018, 13:40
Postat de iosif_vs pe 03 Decembrie 2018, 13:00

Gelule, dacă ți-ai convinge nepotul să plătească mai mult fotbaliștii și mai puțin postacii, ați fi măcar pe locurile 6-7.

salariile sunt deja prea mari la Dinamo, valoarea e mult prea scazuta pentru ele. la Viitorul plafonul este la 4 000 euro/luna, la Dinamo sunt multi ce iau mai mult de 10 000 euro/luna. Dinamo are al patrulea buget de salarii din campionat dupa FCSB, CFR si Craiova. La primul val de 4 concedieri Rednic a redus bugetul anual cu vreo 400 000 euro. Cu banii astia Hagi tine vreo 8 jucatori.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează