FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Cum și-a pedepsit Dan Petrescu jucătorii după o noapte de beție: „Nu doresc nimănui așa ceva” + De ce nu poate antrena „Bursucul” în străinătate

Articol de GSP - Publicat joi, 31 octombrie 2019 11:40

Stelian Stancu (38 de ani), fost fundaș dreapta la Sportul Studențesc, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP LIVE și a vorbit despre fostul său antrenor, Dan Petrescu, acum la CFR Cluj.  

Acesta povestit cum și-a pedepsit Petrescu jucătorii după o escapadă în cantonamentul de iarnă.   

„Eram în cantonament cu Sportul Studențesc și era ziua unui coleg. Ne-am dus mai mulți să mai bem 2-3 sticle de vin, în hotel de altfel. A trecut domnul Dan Petrescu pe lângă noi și ne-a văzut «Ce faceți?», «Ce să facem, îi sărbătorim și noi pe băieți». A plecat și a doua zi dimineață... antrenament fizic cum am făcut atunci nu doresc nimănui. A fost dureros”, a povestit Stelian Stancu, la GSP LIVE.  

De ce nu poate antrena Dan Petrescu în străinătate 

Stelian Stancu este de părere că atitudinea vulcanică a lui Dan Petrescu și modul agresiv prin care se adresează jucătorilor l-ar împiedica să antreneze în străinătate.  

„E foarte greu să faci aceleași lucruri în străinătate. Înjurăturile fac parte din presiune, dar e foarte greu să lucrezi cu cei de afară pe același sistem. Sunt jucători care nu acceptă lucrurile astea”, a spus Stelian Stancu.  

VEZI ȘI:

GSP LIVE // FOTO+VIDEO Stelian Stancu își amintește perfect meciul cu Real Madrid: „Primele trei inele erau pline de români, parcă eram pe Ghencea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
melcul_furios
melcul_furios  •  31 Octombrie 2019, 15:04

Intrebarea este de ce aia afara nu accepta injuraturile daca noua ni se explica faptul ca sunt normale din cauza presiunii? Antrenorii de afara cum pot suporta tensiunea fara sa injure?

kaloogarele
kaloogarele  •  31 Octombrie 2019, 14:04

cum i-a pedepsit dupa o noapte de betie? i-a trimis la o noapte cu pleznete

pma77
pma77  •  31 Octombrie 2019, 13:48

Pai trebuia sa-si revina baietii dupa noaptea de betie..oricum titlul este unul inselator..titlul corect era cum si-a pedepsit Dan Petrescu jucatorii acum 20 de ani ca eu am crezut ca i-a pedepsit acum pe jucatorii de la cfr :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează