FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea, încă un atac la adresa lui Ambrosie: „N-a condus nici măcar o căruță, e coada de topor a lui Burleanu”

Florin Prunea a fost extrem de tăios la adresa lui Adrian Ambrosie // FOTO: Arhivă GSP
Florin Prunea a fost extrem de tăios la adresa lui Adrian Ambrosie // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 10:49

Florin Prunea, fost conducător la Poli Iași, a reaprins azi, la GSP Live, scandalul cu Adrian Ambrosie, actualul președinte al grupării din „Copou”.

„La Iași e la fel ca la Dinamo, e vorba de competență și răspundere. Adrian Ambrosie n-a condus nici măcar o căruță. E o coadă de topor a lui Răzvan Burleanu.

Niciodată n-am luat primă de calificare la Iași. Mie nu mi s-a prelungit contractul și a venit acest Ambrosie, care a antrenat doar la fotbal feminin la România U19. Are un salariu de 3.000 de euro, ceea ce e ceva incredibil precum un club ca Poli Iași.

Rezolvarea problemelor de la Iași e una singură: Autoritățile să se întoarcă alături de echipă”, a declarat Florin Prunea, la GSP Live. 

  • CONTEXT. Duminică, după ce Poli Iași a ratat calificarea în play-off, Prunea l-a acuzat pe Ambrosie că ar spăla bani negri din transferurile lui Cristea și Flores. Azi, Ambrosie a răspuns că vrea să îl dea în judecată și a numit acuzații niște „mizerii”.

Vezi și: EXCLUSIV Încăierarea în toată regula! Atac vulgar al lui Prunea la adresa lui Ambrosie: „Îl anunț pe Floca Swinger că voi continua să fac asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
293246577984294
Cristi Cristian  •  27 August 2019, 04:09

Prunea, ca om, ca moralitate, ca realizari profesionale (sa lasam nationala,timpul acela e expirat demult), nu te poti compara cu Adrian Ambrosie niciodata. Stiu ce spun, declaratiile tale la adresa lui sunt ofensatoare si obraznice chiar, nerusinate! Vezi ca Dinamo al tau e pe ultimul loc acum, ''presedinte''de Ce-A-Pe ce esti! (intelegi unde bat: esti un *** cu pretentii de smecher, unde esti tu numai scandal e in jurul tau! Cu toti cu care vorbesc se stramba cand aud de tine. Nu mai cersi mila de la ieseni, si-au dat sema ca ai stat la Iasi doar sa le iei banii, dispari din istoria lui Poli, nu o meriti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  08 Martie 2019, 12:56

Iar tu ai vrut sa fii coada de topor a lui Lupescu , dar cu ajutor divin am scapat de voi , oamenii ”de bine” !!!!! Nu ai face tu mai bine sa vezi ce-i la tine in batatura si sa nu mai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează