FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

GSP LIVE // VIDEO Ionuț Chirilă, derapaj și jigniri la adresa lui Cornel Dinu: „E în cea mai penibilă situație a existenței! E senil și mi-e milă de el”

Ionuț Chirilă
Ionuț Chirilă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 14:34

Ionuț Chirilă, fost antrenor la juniorii lui Dinamo, a avut un derapaj la GSP LIVE. Acesta a vorbit în termeni duri de Cornel Dinu, pe care l-a jignit.

Vezi în video ce a spus Ionuț Chirilă la GSP LIVE

 

 

Acest om a ajuns într-o stare de degradare morală atât de avansată, încât singurul sentiment pe care-l poți avea față de el, e milă. Doar senilitatea te poate face să minți cu nerușinare și să spui niște lucruri halucinante. Să spui că altcineva mi-a făcut selecția sau că el era coodonatorul acestei echipe este ori rea voință, ori  Cornel Dinu nu mai știe momentul timpul și locul în care se află și nu știe ce vorbește. El nu s-a aflat la Dinamo în acea perioadă. Despre ce vorbim aici?

De unde e cearta? Întrebați-l pe acest individ, care a ajuns în cea mai penibilă situație a exisțentei sale! Minte cu nerușinare. Cum poți să arunci asemenea vorbe?

Cornel Dinu a avut și el un derapaj la adresa lui Chirilă: «Nu am nevoie de lindicul principesei, ci de sârbii mei de 1,90 m». Dacă nu făceam eu scandal, Florentin Petre era aruncat la UTA. Eu l-am adus pe Codrea Paul pentru 6.000 de dolari și el a zis că nu are nevoie de el. După aceea, Ioan Becali l-a vândut cu 3 milioane de euro”, a declarat Ionuț Chirilă la GSP LIVE.

Cearta din ultimele zile a pornit după ce Ionuț Chirilă a fost preferatul fanilor pentru banca lui Dinamo, într-un sondaj GSP.RO, iar Cornel Dinu l-a atacat. (Detalii AICI)

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Laurențiu Lică, ex-Dinamo, povestește cum a fost înjunghiat de interlopul Fane „Căpățână”: „Sabia a trecut la câțiva milimetri de inimă!”

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (14)
whiteredarad
whiteredarad  •  30 Iulie 2019, 10:53

Ca sa fie clar, nu agreez Dinamo, echipa venita pe tancurile sovietice, cred ca C. Dinu a fost un excelent jucator si un antrenor mediocru, trait "in spatele" lui D. Niculae Nicusor. " A murit " ca antrenor la ...Sornicesti. Dar sa vorbeasca Ionut Chirila , in acesti termeni, despre C Dinu este inadmisibil. Ionut Chirila imi pare un caranter execrabil si un antrenor foarte slab. L-am urmarit atent la UTA, unde a distrus totul, a lasat "desert" in urma, a incercat s ii faca pe jucatori sa semneze cu el ca impresar ( intrebati-l...pe Melinte, ca inca mai joaca !), a scos bani si din "piatra seaca". Si-a decontat la club si fesile ortopedice pentru fata lui care facuse entorsa. mereu a produs scandal, UTA dupa plecarea lui a atins minimul al existentei sale. Se mandreste cu o echipa de juniori, care nu a fost opera sa, exclusiva. Imi pare un caracter deplorabil un epigon al tatalui sau ! I se da prea multa importanta. !

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Iulie 2019, 09:55

Pentru colegii mai experimentați - l-ați prins pe Chirilă la Dinamo? Chiar a avut vreun rol sau bate câmpii? Wiki nu spune nimic de Chirilă la Dinamo

boierasul
boierasul  •  29 Iulie 2019, 23:27

ce insemna cuvantul ***??indiferent al cui este)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează