FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - FCSB 1-0

Liviu Ciobotariu a anihilat-o pe FCSB » Mutările prin care a blocat vedetele lui Gigi Becali

Liviu Ciobotariu (49 de ani) a reușit prima victorie pe banca lui FC Hermannstadt, chiar în fața liderului FCSB, scor 1-0.
Liviu Ciobotariu (49 de ani) a reușit prima victorie pe banca lui FC Hermannstadt, chiar în fața liderului FCSB, scor 1-0.

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 februarie 2021 22:37 / Actualizat duminica, 14 februarie 2021 22:59

Liviu Ciobotariu (49 de ani) a reușit prima victorie pe banca lui FC Hermannstadt, chiar în fața liderului FCSB, scor 1-0. 

Liviu Ciobotariu a avut nevoie de 7 meciuri pentru a sparge gheața, dar a făcut în stil mare. Antrenorul sibienilor a explicat cum a anihilat cea mai bună ofensivă din Liga 1. 

Hermannstadt - FCSB 1-0, prima victoria a lui Ciobotariu

„O victorie de moral. Sincer, aşteptam de mult această victorie. O victorie care ne aduce un moral mai bun, pentru că în ultimele partide am tot avut evoluţii oscilante, bune în prima parte a jocului, după care am căzut în a doua parte. Astăzi am făcut un joc foarte bun, am fost foarte bine organizaţi defensiv, ne-am creat trei, patru ocazii clare de a marca. 

Am avut şi şansă în repriza a doua, dar vreau să-mi felicit sincer jucătorii pentru modul cum au crezut în victorie, cum s-au luptat, cum au gestionat fiecare minut al jocului”, a fost analiza făcută de Liviu Ciobotariu, la Look Sport+.

Hermannstadt, victorie importantă cu FCSB

Liviu Ciobotariu a explicat alegerile tactice prin care a obținut victoria în meciul cu FCSB: „Am studiat bine adversarul, ştiam că sunt o echipă cu mobilitate bună în mijlocul terenului şi care creează în benzi, de aceea am jucat cu Belu şi Măţel în dreapta. Puteam să mai marcăm pe contraatac, dar nu am fost inspiraţi la finalizare. 

Referitor la Bagaric, de când am venit am fost în căutări. Am încercat cu Ante Aralica, cu Karanovic, la un moment dat am studiat jocul lui Bagaric de atacant şi am considerat că e punctul nostru forte pentru acest joc şi iată că ne-a ieşit”.

FOTO. Cele mai tari imagini de la Hermannstadt - FCSB 1-0:

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Hermannstadt - FCSB 1-0: 

FOTO 3 faze controversate în Hermannstadt - FCSB » MM a postat în timpul meciului + analiza lui Crăciunescu

Florin Tănase a răbufnit: „Ăsta nu e fotbal, numai în România poate fi așa! Observatorul vine să se plimbe?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  15 Februarie 2021, 12:19

Fcsb a fost anihilată de arbitru venit cu ordin de sus, singur nu avea atâta curaj să facă jafu ăsta. Afară cu dâncii de la butoane și ***, oare noi nu putem ieși în stradă pt un fotbal curat ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  15 Februarie 2021, 09:35

in orice caz Sibiul a ratat cateva situatii clare de atacant singur cu portarul. Nu au nici ei varf.

rocknroll
rocknroll  •  15 Februarie 2021, 09:02

Da, daca arbitrul nu era chior, nu-i mai ieseau lui Ciobi planurile. Penalty acordat aiurea impotriva Stelei. Penalty neacordat, apoi, Stelei. Plus eliminare la Santean pentru cotul aplicat (fara balon) lui Octavian Popescu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează