FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00

Ianis îl face pe Becali să viseze » Declarația lui Hagi jr. referitoare la un transfer la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 17:08

Ianis Hagi (20 de ani) e unul dintre cei mai doriți jucători din Liga 1, echipe importante din străinătate interesându-se de el, printre care și Internazionale Milano.

Atacantul Viitorului e dorit foarte tare și de Gigi Becali la FCSB. Ianis chiar a oferit o declarație interesantă în care recunoștea că și-ar dori să joace din nou cu foștii săi colegi de la Viitorul care au ajuns la FCSB.

”Da, mă bucur că au ajuns acolo, chiar joacă foarte bine, sunt decisivi pentru echipa lor. Mă bucur că le merge bine, așa că mereu este o plăcere să joc alături de ei la echipa națională și împotriva lor în campionat. Sperăm ca în viitorul apropiat să jucăm iar împreună la o echipă de club”, a spus Ianis Hagi la conferința de presă.

Întrebat dacă se vede alături de colegii săi la FCSB, Ianis a răspuns: "Nu știu... Eu îmi doresc să joc afară cu ei, să ne întâlnim la un club în străinătate. Aș prefera să joc alături de ei".

Meciul dintre FCSB și Viitorul se va disputa duminică, de la ora 20:00, în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Citește și: Bătălie pentru Ianis Hagi! Inter Milano, ultima care a intrat în cursă » Ce alte echipe îl mai vor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dmbob1950
dmbob1950  •  09 Decembrie 2018, 01:33

BECALI IL FORTEAZA PE DICA SA-SI DEA DEMISIA DAR EL E MAI MULT INTERESAT SA AIBA UN CV ; DACA AR FI UN OM DE CALITATE AR PLECA ,NU S-AR *** . ORICUM STEAUA NU JOACA FOTBAL .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

508174286261303
Wlm Shkspr  •  09 Decembrie 2018, 01:00

In univetsul intors cu cu ru l la bunul simt al gigistilor de la gsp totul se pune in slujba *** blatiste si mincinoade numits caraghios fc5b-penalty! Asta-i lumea lui gaiţă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

948952405252770
Marius Fulea  •  08 Decembrie 2018, 23:29

*** de jurnalisti.Nu stiu cine va plateste pentru mizeriile pe care le debitati.Va bate-ti joc de cei care inca va citesc publicatiile.Sa va fie rusine papagaliilor

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează