FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu cere să-i fie schimbat postul lui Tavi Popescu: „Nu e jucător de bandă”

Octavian Popescu // FOTO: Imago
Octavian Popescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 19:53 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 21:15

După ce a marcat un gol de generic în FCSB – CFR Cluj 3-3, Octavian Popescu a fost lăudat de Ilie Dumitrescu.

Fostul internațional a apreciat evoluția extremei de 19 ani și spune că acesta trebuie să fie folosit pe altă poziție: inter sau în spatele vârfului.

FCSB a pierdut procesul cu FRF » Ce sumă va trebui să achite Gigi Becali
FCSB
FCSB a pierdut procesul cu FRF » Ce sumă va trebui să achite Gigi Becali

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă pentru Tavi Popescu: „E încântător”

„Tavi Popescu mi se pare un jucător foarte bun, dar, să-l fi văzut când a venit la FCSB... Acum a mai crescut puțin. A avut nevoie de timp. El a compensat prin tehnică și inteligența de joc. Impactul s-a văzut imediat.

Octavian Popescu nu e jucător de bandă. E inter sau jucător în spatele vârfului. Cu CFR a făcut un joc senzațional. A fost la cel mai înalt nivel, a fost cel mai bun meci al lui de la FCSB. E încântător”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

FCSB îl ridică în slăvi pe Tavi Popescu: „Titular la Barcelona! E peste Gavi și Nico”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB,  e de părere că Tavi Popescu ar fi peste mijlocașii de perspectivă ai catalanilor Gavi (17 ani) și Nico Gonzalez (20).

„N-am întâlnit jucător ca Tavi Popescu de când sunt! Dacă ar pleca la Barcelona, ar fi titular, ar juca în fața lui Gavi și Nico. E mai talentat decât ei, e mai rapid, mai inteligent. Are viziune. Nu e doar extremă, poate să joace oriunde, e fotbalist mare. 

Tavi e un băiat cu picioarele pe pământ. Dacă intri peste el fără să bați la ușă, îl găsești uitându-se la meciuri, la TV, sau pe YouTube la jucători geniali, ca Neymar”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

1.900.000 de euroe cota lui Octavian Popescu, potrivit transfermarkt

Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o «blasfemie» pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi. Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. 

Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult? I-am spus lui MM: «mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane». Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane! Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani.

 – Gigi Becali la Pro X

VIDEO Derby în Liga 1: totul despre Dinamo – FCSB

Citește și: 

Cestor, acuzat de Petrescu că n-a vrut să joace în derby! Ce s-a întâmplat după FCSB - CFR 3-3

MM Stoica se ia de Chipciu: „Vezi că te-a huiduit tot stadionul, nu mai fi ipocrit!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
ionica007
ionica007  •  27 Ianuarie 2022, 08:40

Pe langa faptul ca ex-convictul mm fura curent la greu, ar trebui ca cineva sa-i aduca cu picioarele pe pamant pe cei care-l vad pe Tavi megavedeta...:) Franarii au gresit in abordarea meciului, Tavi Popescu era mereu liber, avea hectare la dispozitie, exact ca la faza golului. In marcaj vedeta nu misca in front....

1050226695802040
Ionut Visan  •  26 Ianuarie 2022, 22:40

Nu mai laudati ,ca poate nu mai progresează.Are o oferta acum de 30 ,40 mil euro ? Asa au fost multi care semănau cu Hagi dar s-au topit pe drum.

wearethechampions
wearethechampions  •  26 Ianuarie 2022, 22:37

Da ce, e jucator?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează