FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-1

Inamicul public numărul 1 al lui Becali, după meciul cu Viitorul: "Să plece din România, nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2018 22:50

După victoria cu Viitorul, 2-1, Gigi Becali a afirmat că există șanse ca Dan Petrescu să ajungă în viitor pe banca lui FCSB, deși i-a aruncat imediat apoi vorbe grele antrenorului. Patronul roș-albaștrilor n-a fost pe Arena Națională pentru a urmări meciul cu Viitorul.

" Dan Petrescu e posibil să ajungă antrenorul Stelei. Dar când va ajunge îi pun clauză în contract: la prima înjurătură la adresa unui jucător de-al meu, îl dau afară! Nu e normal să jignească oamenii în halul ăsta. Sau dacă înjură arbitrii de morți cum o face el. El nu-i înjură pe ăia care ar putea să-l bată", a declarat Becali la Pro X.

Becali a continuat: "El înjură pe toată lumea de familie pe acolo! Când nu primește penalty la mișto, zice că a venit în România pentru că el e mare: <Eu sunt Dan Petrescu, bă, eu vă înjur de morți și de familie și trebuie să acceptați>.

El înjura de morți și de familie, dar pe el să nu-l elimine, că el e Dan Petrescu! Așa cum îi injură pe jucători, să-i înjure și pe arbitri, că sunt ai lui. Ia pleacă, bă, Dan Petrescu din România, dacă nu îți convine! Înjuri tu pe toată lumea! Nu s-a mai pomenit un om atât de obraznic".

"Speculațiile astea cu plecarea lui Dică eu nici nu le mai înțeleg. Nu mai bine nu mai merg eu la meci? Nu mai bine nu mai vorbesc eu?" Gigi Becali

clasament

FCSB - VIITORUL 2-1 TEXT / VIDEO
Au marcat: Budescu 32, Momcilovici 39 / Mladen 75

7 goluria marcat Budescu în Liga 1 contra Viitorului, gruparea dobrogeană fiind formația în poarta căreia a înscris de cele mai multe ori

8.753 de suporteriau asistat la partida dintre FCSB și Viitorul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
fangigi
fangigi  •  12 Martie 2018, 22:06
Postat de gicab pe 12 Martie 2018, 08:54

De malonga parfait a auzit careva?

Da, e ala pe care l-a palmuit albanezul Becali in fata camerelor de filmat acum vreo 12 ani!

widoqq
widoqq  •  12 Martie 2018, 20:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

936901769693416
Predan Mihai  •  12 Martie 2018, 16:18

Scandal,scandal....marca gsp !Nimic despre faptul ca Hagi a jucat cu copiii?! Puscariasilor,pe Craiova ati mitraliat-o timp de o luna,acum nimic,nimic...penibililor !

Vezi toate comentariile (42)
Comentează