FOTBAL  »  LIGA 1  »  LEGENDELE CAPITALEI

Ionuț Lupescu a tranșat războiul FCSB-CSA: „Steaua joacă acolo, iar Rapid în Liga a 3-a” » Ce spune despre situația lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 11:24

Ionuț Lupescu a participat la turneul Legendelor Capitalei, organizat în sala Dinamo, la care au evoluat echipele Steaua, Rapid, Dinamo și Sportul Studențesc.

Fostul dinamovist a tras concluzia în războiul dintre FCSB și Steaua. Spune că adevărata formație roș-albastră e cea din Liga a 4-a antrenată de Marius Lăcătuș.

"Dacă stăm să ne uităm acum puţin, Sportul nu mai există, Rapid e în Liga a 3-a, Steaua în Liga a 4-a, la Dinamo am înţeles că sunt numai străini acum, nu mai e spiritul dinamovist.

S-a văzut foarte clar că, dacă nu sunt aceste echipe de tradiţie, nu sunt nici suporteri pe stadioane. Sper ca în viitorul cât mai apropiat să vedem din nou derby-uri, aşa cum a fost pe vremea mea", a declarat Lupescu.

LUPESCU DESPRE DINAMO: „NEGOIȚĂ NU ȘI-A ALES SFĂTUITORI BUNI”

Lupescu a vorbit și despre situația de la Dinamo: "Nu e vorba de ruşine, e vorba de dezamăgire. Ne aşteptam la altceva, la mult mai mult. Unii care au fost nu s-au regăsit. I-am mai spus şi lui Ionuţ Negoiţă că nu şi-a ales poate cei mai buni sfătuitori. Sper să se califice în playoff cu toate că mi-e greu să cred că va reuşi.

Mai dezamăgitor este faptul că nu mai este acest spirit care exista aici, la acest club. Cred că Dinamo trebuia să se bazeze pe o pepinieră foarte, foarte bună. Cred că au pierdut paşii ăştia şi iată că ne trezim acum cu 10-11 străini în echipă. Nu poţi să îi aduci aici şi să aştepţi de la ei să facă minuni".

CITEȘTe și:

EXCLUSIV Dinamo cedează un jucător în Serie B! Merge la fosta echipă a lui Adrian Stoian

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiță, veste ȘOC despre noua tulpină Omicron. Ce riscă românii DEJA trecuți prin boală


Comentarii (11)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  21 Ianuarie 2019, 20:48

După ce a fost umilit în alegeri de unul ca Burleanu, individul ăsta se mai bagă în seamă?

lucghencea
lucghencea  •  21 Ianuarie 2019, 20:33

STEAUA Bucuresti va reveni in liga 1 cat mai curand si nimeni sa nu creada vreodata ca vreun club capusa va evolua in locul STELEI pe Ghencea , asa cum au facut-o in mod clandestin si ilicit intre 2003-2014 niste puscariasi .

juliusmad
juliusmad  •  21 Ianuarie 2019, 18:44

lupescu inca crede ca csa are drept de joc in liga 1 :)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează