FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ironie către Rednic după deciziile luate: "Orice părinte vrea să își ajute copilul"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 17:34

Anamaria Prodan, impresarul lui Danijel Subotici și Teddy Mezague, jucătorii pe care Mircea Rednic nu i-a mai vrut la Dinamo (Detalii AICI), l-a înțepat pe antrenorul echipei roș-albe.

Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că prin excluderea jucătorilor reprezentați de ea, Rednic încearcă să o ajute pe Luana, fata lui, care este de asemenea impresar.

"Nu cred că Rednic ar face asta, dar e normal ca orice părinte să își ajute copilul. Înțeleg asta", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

Între Anamaria Prodan, Luana Rednic și Mircea Rednic este o situație tenisonată după ce Harlem Gnohere a ajuns la FCSB, în iarna lui 2017, iar Anamaria Prodan s-a implicat în transfer. Jucătorul era atunci reprezentat de Luana Rednic, iar între ea și Gnohere există un litigiu.

"Eu și Luana nu avem nicio discuție, nicio problemă. Cu Gnohere a fost ceva, eu l-am ajutat să ajungă la Steaua! Nu am cerut niciun ban. Este problema ei cu jucătorul. Nu știu și nu mă interesează ce au de împărțit", a adăugat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Citește și: Anamaria Prodan reacționează după ce Rednic i-a dat omul afară: "Mai e un jucător pentru care stăm de vorbă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
alexpescaru
alexpescaru  •  26 Octombrie 2018, 18:18

"Anamaria Prodan, impresarul lui Danijel Subotici și Teddy Mezague, jucătorii pe care Mircea Rednic nu i-a mai vrut la Dinamo (Detalii AICI), l-a înțepat pe antrenorul echipei roș-albe." Poate ... invers. Rednic a înțepat-o pe Anamaria Prodan... și cine a mai vrut din fotbalul ăsta...

vicol_vali
vicol_vali  •  26 Octombrie 2018, 05:25

Da, du-te la ProTV, la Becali, dar nu te lua de Dinamo când e Rednic acolo. Cât au fost Bratu sau Niculescu *** a dormit bine în patul lui MM.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

318812238881711
Marco Marco Popa  •  25 Octombrie 2018, 22:14

madam prodan isi apara interesul, insa subotici si mezague nu au loc loc nicaieri in liga 1, asa slaba cum este... nu pot sa inteleg cum au luat asa plasa cu ei la dinamo si inca pe ce salarii !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează