FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID, SÎMBĂTĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Iuliu Mureşan a ironizat transferul "bombă" al steliştilor: "Ne-a fost şi nouă propus Tatu, dar am văzut că nu dă goluri"

Iuliu Mureşan, preşedintele echipei CFR Cluj
Iuliu Mureşan, preşedintele echipei CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 aprilie 2012 16:58

Iuliu Mureşan, preşedintele de la CFR Cluj, a vorbit despre situaţia de la echipă, despre şansele pe care clujenii le au la titlu, dar şi despre situaţia actuală a antrenorului Jorge Costa.

Deşi s-a speculat că acesta nu mai este dorit pe banca tehnică, preşedintele formaţiei din Gruia a declarat că nu se pune vorba de o demitere a lui Costa.

"Echipa noastră are nişte caracteristici, jucăm spectaculos, stăm bine în clasament, nu ne e frică de Rapid. Avem o apărare bună, luăm foarte greu gol, mă bazez pe acest lucru. Avem jucători de calitate, vor găsi o soluţie să marcheze", a declarat Mureşan la emisiunea "Fotbal Club".

"Nu eram campioni dacă cîştigam cu Vaslui şi nici dacă obţinem cele trei puncte cu Rapid. După cum începusem meciul cu Vaslui ar fi trebuit să cîştigăm. Nu-mi place că nu avem un joc elaborat, cu mai multe pase, dar totuşi avem un stil al nostru  care ne aduce puncte", a adăugat preşedintele celor de la CFR Cluj

Iuliu Mureşan a vorbit şi despre performanţele pe care le-a obţinut Unirea Urziceni în Liga Campionilor. "Oricare echipă românească care juca în grupa celor de la Urziceni ar fi făcut mai multe puncte. Nu se compară cu ce am avut noi. Am avut două grupe foarte grele", a explicat Mureşan.

Preşedintele clujenilor a declarat că Tatu le-a fost propus şi lor, însă nu au fost impresionaţi de calităţile jucătorului brazilian: "Ne-a fost şi nouă recomandat Tatu, dar am văzut două meciuri în Portugalia şi nu m-a impresionat atunci, am văzut că nu e golgheter. M-am uitat şi în fişa lui şi am văzut că nu dă goluri nici acolo".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (55)
mariuspc
mariuspc  •  05 Aprilie 2012, 10:16

Un asemenea atac jalnic cum are Steaua in acest moment rar mia fost dat sa vad. In afara de Rusescu care mai face ceva in atac restu sint 0 barat. Tatu,frati Dinamita(costea) sint jucatori care in acest moment nu iar dori nici un club din prima liga. Am vazut atacantii de la Concordia sau Mioveni sint mult peste atacanti Stelei. Tatu (marea achizitie a Managerului Suprem) in primul rind daca nu leaga o boaba romaneste cum poate sa puna in practica pe teren ceea ce ii cere antrenorul?Iar vedetele(oltene) ,, sint inalti frumosi ca bradul,o pictura un desen,insa ce folos caci capul e ca bradul tot de lemn,,

since1907
since1907  •  05 Aprilie 2012, 01:44

Tatu ->Adus gratis->Cota actuala > 750.000 Eur Sougou->Adus gratis->Cota actuala->3.300.000 Eur Vezi transfermarkt.de

mariuspc
mariuspc  •  04 Aprilie 2012, 23:32
Postat de valah.stelist pe 04 Aprilie 2012, 22:55

Poate il leaga in sfarsit pe Becali, am am văzut cu ochii mei acum câteva zile dosarul tot, la Înalta Curte de Justiție , dosarul Babiuc-Becali-terenuri. Poate il leaga in dosarul asta si scapam de gunoiul asta care nici nu merita sa fie numit om.

Este foarte greu sa vedem asta justitia romana este prea corupta ca sa faca ceva.Din cei 8 care sau ocupat de transferuri(au facut evaziune fiscala la greu) citi au ajuns dupa grati?Nasu si Mitica sint stat in stat au ajuns dupa grati ? Astia toti sint legati intre ei ca un lant incepind de la politicieni,procurori,oameni de afaceri,jurnalisti,interlopi,manelisti sint toti facuti din acelas aluat unicul scop este banul . Dreptate se va face poate daca se naste un alt VLAD TEPES dar cred ca unul nu ajunge la citi hoti si excroci sint in tara.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează