FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANȚA

Jucătorul dorit de Becali e un student model: "Vreau să fac două facultăți"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 12:36

Gigi Becali îl dorește pe Tudor Băluță (19 ani) de la Viitorul și are motive întemeiate pentru a-l transfera la FCSB. Pe lângă jocul foarte bun al tânărului mijlocaș, Tudor Băluță e și un student model.

"Am avut note bune la şcoală, pentru că aşa am simţit eu. Am ştiut că trebuie să am grijă de şcoală, de carte. Niciodată nu m-au împins părinţii să învăţ, nu m-au obligat să am note mari la şcoală. M-am gândit că poate nu ajung la un nivel înalt. Poate nu ajungeam aici, poate nu aveam o carieră în fotbal. De asta am ţinut să iau notă mare la bacalaureat, de asta m-am înscris şi la facultate.

Sunt la Facultate de Sport. Probabil pe viitor voi face şi altă facultate, dar acum îmi este greu, pentru că sunt şi cu fotbalul. Îmi place foarte mult să citesc. S-a întâmplat chiar să iau în cantonamente caiete sau lecţii pentru şcoală. Mai repetam, mai învăţam. Oricum, nu am un obicei să iau cărţi după mine în cantonamente", a declarat Tudor Băluţă la TV Telekom Sport.

900.000 €e cota de piață a lui Tudor Băluță, conform transfermarkt.de

Iată clasamentul în acest moment:

06 07

Mai sunt de jucat partidele România - Țara Galilor (12 octombrie), România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Citește și: 6 lucruri neștiute despre Dragoș Nedelcu, unul dintre cei mai valoroși jucători de la naționala U21: tricoul la care a visat din copilărie + cine e colegul de la FCSB care l-a uimit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
observator_federal
observator_federal  •  12 Octombrie 2018, 17:08

Până acum Hagi ținea cont de acceptul jucătorilor (dacă nu cumva recent, Băluță și Mățan or fi "consimțit" la vreo clauză mai nouă...), așa că Băluță cel mic poate scăpa de circul de la FăCeSpuneBecali... Normal ar fi ca și el, craiovean fiind, să vrea să meargă la Craiova, un club care a dovedit înțelegere față de fotbaliști și unde tinerii fotbaluști nu sunt priviți ca o marfă fără suflet. Prudent ar fi deci să aștepte rezultatul anchetelor din Belgia dar și verdictul justiției române privind despăgibirile cerute de armată FCSBului..

1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Octombrie 2018, 16:27
Postat de bridges pe 12 Octombrie 2018, 13:44

Nu puteati sa scrieti Baluta, jucatorul inventat de Hagi , e un model... Trebuia bagat Becali in locul celor doi. Voi credeti ca asa se face jurnalism

ca ce chestie e Baluta model?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  12 Octombrie 2018, 16:25
Postat de gazistu pe 12 Octombrie 2018, 16:13

Nu merita sa faci facultate in ziua de azi, , acum e bine sa lucrii la stat (bani multi, munca putina, responsabilitate zero) poti avea si 4 clase, salarul vine

dap, dar trebuie sa ai pe "cineva" la stat

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close