FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

La ceas aniversar, Șumudică și-a dezvăluit planurile de viitor: "Cred că a sosit acest moment" » Cum a trăit cutremurul din '77: "Eram în parc, plângeam"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 martie 2017 11:04

Marius Șumudică, antrenorul campioanei en-titre Astra, a împlinit ieri 46 ani și a vorbit despre realizările sale, dar și despre planurile pe care le are în viitor.

"Nu regret nimic din ceea ce am făcut în acești ani. Am un titlu cu Rapid, ca jucător, unul cu Astra, ca antrenor, o Supercupă, am reprezentat cu mândrie România în Europa, familia e sănătoasă, cu alte cuvinte sunt fericit.

Ma gândesc la a opta victorie consecutivă în Liga 1, o performantă unică în acest sezon. Urmează play-off-ul, un alt campionat, iar toate echipele care vor lua startul vor avea șanse la titlu. Va fi un play-off frumos.

Cred că la vară voi face pasul de a mă despărți de Astra, cred că a venit rândul unei noi provocări.

Am mai spus-o, la Steaua nu voi ajunge niciodată, dar asta nu înseamnă că nu-l voi repecta pe patronul de acolo, care bagă bani în acest fotbal tot mai sărac din toate punctele de vedere", a spus Șumudică, la Radio Sport Total Fm.

"La cutremur, în 1977, eram în parc cu alți copii, dar nu ințelegeam ce s-a întamplat. Plângeam după un Pepsi, îmi plăcea această răcoritoare, dar se găsea greu" Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
patraulea2015
patraulea2015  •  05 Martie 2017, 15:41

Plangea dupa seminte,la ora aia in varsta de 5 ani nu gasea pepsi in parc. Un mincinios inascut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează