FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Patronul lui Sepsi are un mesaj categoric pentru Dinamo: „Nu e normal să se întâmple așa ceva”

Laszlo Dioszegi
Laszlo Dioszegi

Articol de , - Publicat luni, 27 iulie 2020 04:43 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 04:56

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, a asistat de pe stadion la înfrângerea echipei sale cu FC Voluntari, scor 0-2. La finalul partidei, acesta a dialogat cu jurnaliștii despre situația echipei sale, dar și despre problemele cu care se confruntă campionatul intern. 

Finanțatorul covăsnenilor afirmă categoric că-și dorește încheierea campionatului pe teren, explică de ce n-au apărut cazuri de coronavirus la Sepsi și comentează și situația celor de la Dinamo, unde nu mai puțin de 18 jucători au fost diagnosticați cu COVID-19.

„N-am avut cazuri la echipă, poate a fost vorba de seriozitate, venim și dintr-un județ mic. Dacă cineva nu respectă regulile, e normal să fie «răsplătit» cu amendă.

Eu mi-am dorit încă de la început un sistem cu 16 echipe, dar noi nu suntem oameni care să cerșească rămânerea în prima ligă. Vrem să rămânem pe teren în prima ligă. Mai avem două meciuri, cu Dinamo și Clinceni, iar cu 6 puncte ne-am salva de la retrogradare. Sperăm să jucăm pe teren toate meciurile.

Dinamo trebuie să mai joace încă șapte etape. Eu nu văd cum ar putea să facă asta. Un lucru e cert: nu e normal să se termine campionatul, iar o altă echipă încă să joace meciuri. Dacă Dinamo vrea să joace acele meciuri, trebuie să le joace până se încheie campionatul”, a afirmat Laszlo Dioszegi. 

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Liga 1: cluburile neutre votează soluția de avarie pentru campioană și retrogradate! Clinceni atacă Dinamo: „Dacă tradiția nu poate, să meargă în Liga 2”

Clasament play-out Liga 1

Citește și alte știri despre Liga 1:

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Liga 1 fierbe! Răzvan Burleanu cere oprirea play-out-ului: „Nu vom putea amâna la nesfârșit finalul sezonului”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 Iulie 2020, 17:45

Asta sa spuna la Liga, nu la Dinamo. Sa nu mai programeze celelalte echipe de playout pana nu vine si Dinamo la zi cu meciurile. In alta ordine de idei, o fi fost corect sa pui sa joace Dinamo dupa 2 antrenamente si zero meciuri in picioare contra Sepsi dupa 3 saptamani neintrerupte de pregatire+ 2 meciuri oficiale?

flick2020
flick2020  •  27 Iulie 2020, 14:16
Postat de flick2020 pe 27 Iulie 2020, 13:29

Pai tu esti *** sef. ***

Curios, cum mie imi cenzurati aceleasi cuvinte scrise si de rinistul anonim.

flick2020
flick2020  •  27 Iulie 2020, 13:29
Postat de pe 27 Iulie 2020, 11:22

Ne rupe grika banilor de la tv!!?? Pai daca isi joaca toate meciurile, ce treaba mai au televiziunile? Isi baga reclamele pentru trei descreierați care privesc unele dintre echipe!? Dinamo ramane cea mai vizionata echipa din liga1!!!... se uita la ea si dinamovistii si gigistii cracanați de ura! Dar se uita, aia e!

Pai tu esti *** sef. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează