FOTBAL  »  LIGA 1  »  CHIAJNA

Lista lui "Leucoplast" » Modul inedit în care Falub a pus 13 jucători pe liber la Chiajna

Falub vrea să schimbe total lotul Chiajne +1   FOTO
Falub vrea să schimbe total lotul Chiajne

Articol de - Publicat duminica, 10 ianuarie 2016 00:00

Falub a pus 13 jucători pe liber. Foaia pe care erau trecute numele jucătorilor a fost lipită  pe un perete al vestiarului cu o bucată de scotch.

Tehnologia avansată nu a ajuns încă în Ilfov! Antrenorul Concordiei, Adrian Falub, a preferat o foaie de hîrtie şi un petic de leucoplasat în detrimentul telefonului sau al e-mailului pentru a-şi anunţa jucătorii disponibilizaţi că trebuie să se prezinte la birourile conducătorilor pentru a-şi negocia rezilierile.

Lista indezirabilor scrisă cu pixul pe o foaie de hîrtie A4 a fost "însoţită" şi de mesajul "Jucătorii sînt rugaţi să se prezinte la club!!! După antrenament!".

"Nu vă primesc!"

Conform surselor Gazetei, mai mulţi fotbaliști refuză rezilierea angajamentelor. "Eu mai am contract un an, bine că nu m-au anunţat prin februarie, să fie siguri că nu mai pot să îmi caut echipă. Mi se pare bătaie de joc", a declarat un jucător, sub protecţia anonimatului, pentru GSP.

Ieri dimineaţă, "telenovela" a continuat. O parte dintre fotbaliştii căzuţi în dizgraţie s-au prezentat la antrenamente sub pretextul că încă sînt sub contract cu Chiajna, însă au fost nevoiţi să facă drum întors după ce Falub nu i-a primit la şedinţa de pregătire.

"Îmi pare rău, vreau o schimbare totală în această pauză de campionat, astfel că n-o să vă primesc la nici un antrenament!", le-a spus tranşant tehnicianul de 44 ani.

"Dacă s-au cîștigat numai 3 meciuri în 23 de etape, e clar că problemele sînt grave la echipă. Lotul trebuie schimbat din temelii, altă șansă nu avem"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

"Mi-ar plăcea să am și eu la Concordia rezultatele extraordinare pe care le-a obținut Reghecampf acum 3-4 ani tot aici, dar va fi dificil"
Adrian Falub, antrenor Chiajna

lista jucatori

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (1)
1515965155365109
Andu Alexandru  •  10 Ianuarie 2016, 10:17

prosti sunt jucatorii daca pleaca de la chiajna. sunt sub contract iar clubul trebuie sa-si respecte contractele. cat despre falub..un antrenor penibil. un arogant ,maistru al retrogradarilor. face prapad in vestiar si in 3 etape e iar somer cu inca o echipa pe care o nenoroceste. are 3 puncte facute, mai putine decat gargarita si are gura mare prin ziare si pe la tv. falub ai 5 meciuri dupa inca 3 plus unul de cupa ligii se trage linie si i se va confirma reputatia : FALUB=FALIMENT. \\\|\//// dar nu este el de vina. de vina e cine l-a pus la chiajna. huoo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează