FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Au căzut primele transferuri dorite de șefii lui „U” Cluj » Explicațiile lui Ioan Ovidiu Sabău

Foto: FCSB versus Chindia
Foto: FCSB versus Chindia

Articol de , - Publicat marti, 23 mai 2023 17:18 / Actualizat marti, 23 mai 2023 18:28

Anunțat ca și transferat la Universitatea Cluj la pachet cu Tiberiu Căpușă (25 de ani), Marco Dulca (24 de ani) a refuzat propunerea de „șepcilor roșii”.

Înainte de plecarea spre Sibiu pentru duelul din Cupa României cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că cei doi fotbaliști care și-au terminat recent contractele cu Chindia Târgoviște nu vor mai ajunge în curtea formației alb-negre.

Ofertă neașteptată pentru Dorinel Munteanu » Abia promovat în Superliga, „Neamțul” a cerut timp de gândire
OȚELUL
Ofertă neașteptată pentru Dorinel Munteanu » Abia promovat în Superliga, „Neamțul” a cerut timp de gândire

Ioan Ovidiu Sabău: „Marco Dulca are alte obiective”

Antrenorul studenților a recunoscut că a încercat să negocieze pentru transferul lui Marco Dulca vorbind chiar cu Cristi Dulca, tatăl jucătorului, doar că mijlocașul a refuzat pentru moment oferta.

„Cu Marco Dulca am discutat, mai exact prin intermediul tatălui său, Cristi Dulca. Marco este un jucător pe care eu îl apreciez. Din ce am înțeles, are alte obiective, dar nu se știe în viitor. În cazul lui Căpușă nu s-a pus problema de vreun transfer”, a spus Ioan Ovidiu Sabău înainte de a pleca spre Sibiu.

CV-urile lui Marco Dulca și Tiberiu Căpușă

Marco Dulca, internațional cu 7 apariții la reprezentativa U21, a evoluat în sezonul recent încheiat pentru Chindia, dar și o singură aventură la FCSB, încheiată nefericit.

Tiberiu Căpușă a fost transferat definitiv de Chindia de la Farul în vara lui 2021. Fundașul stânga are și un meci la prima reprezentativă a României, în eșecul 0-1 contra Angliei.

Amândoi au mai trecut pe la Universitatea Cluj și în trecut. Marco Dulca a fost crescut de academia alb-negrilor ca mai apoi să plece în Anglia la juniorii lui Swansea. De asemenea, Căpușă a îmbrăcat tricoul alb-negru în sezonul 2018/2019, când formația a ratat accesul în prima divizie după ce au pierdut barajul de promovare cu Hermannstadt.

Citește și alte știri:

Hagi sparge banca pentru a-și recompensa jucătorii: prime uluitoare după ce Farul a câștigat titlul!

Mutu a făcut o criză de nervi în toată regula la meciul cu CSU Craiova » Filmarea surprinsă de reporterii GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
turbozero
turbozero  •  23 Mai 2023, 19:11

articole inventate! directorul sportiv gabi giurgiu a zis ca nu sunt interesati de cei doi jucatori! oricand gasesti straini mai buni.. probabil dulca a incercat sa il bage pe fiul sau la "U"

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Mai 2023, 18:39

Concentrare pe Cupa Romaniei ! Exista timp suficient si pentru transferuri. Bani sa fie ! Haide U !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează