FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Marius Șumudică, acord cu Neluțu Varga pentru rezilierea contractului cu CFR Cluj! Dan Petrescu va fi instalat azi

Marius Șumudică nu va mai fi antrenorul lui CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan (GSP)
Marius Șumudică nu va mai fi antrenorul lui CFR Cluj / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 28 august 2021 12:36 / Actualizat sambata, 28 august 2021 13:48

Marius Șumudică a cedat în fața presiunilor venite dinspre patronul Neluțu Varga. Tehnicianul de 50 de ani a ajuns la un acord cu finanțatorul de la CFR Cluj și semnează chiar acum rezilierea contractului.

Astfel, aventura lui Șumudică la campioana României se încheie fix înaintea derby-ului cu FCSB de duminică. Surse autorizate GSP.ro au confirmat că Dan Petrescu va fi instalat astăzi în locul lui Șumi.

Marius Șumudică o lasă pe CFR Cluj în fruntea Ligii 1, cu șase victorii din tot atâtea meciuri. La demitere au condus însă rezultatele umilitoare din preliminariile Champions League și Europa League. Campioana a cedat fără drept de apel cu Young Boys Berna și Steaua Roșie Belgrad, iar exigentul Neluțu Varga nu a putut tolera cele două eliminări.

Demis după doar câteva luni, Șumudică va primi despăgubiri din partea lui Varga. Acesta îi va plăti tehnicianului o parte din suma stipulată în contract

Iată ce clauze conținea inițial contractul lui Șumudică:

  • Clubul se obligă să achite toate restanțele până la respectiva dată plus o compensație de 250.000 de euro antrenorului
  • Dacă Șumudică ar denunța unilateral contractul, ar urma să achite 750.000 de euro celor de la CFR, ca reparație integrală a prejudiciului adus prin neexecutarea contractului.

Oamenii din staff-ul lui Marius Șumudică, printre care secundul Gabi Mărgărit, preparatorul fizic, Ciprian Moscu, și antrenorul de portari, Daniel Tudor, au venit la baza de pregătire pentru a-și lua bagajele și au fost, în sfârșit, lăsați să intre. Daniel Tudor a fost cel care a luat și lucrurile lui Șumudică, la rugămintea antrenorului.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj 

Numirea lui Dan Petrescu (53 de ani) ca antrenor principal la CFR Cluj este acum sigură. Patronul CFR-ului a bătut palma cu Dan Petrescu, cel care îi va lua locul lui Șumudică. 

Din informațiile GSP.ro, Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași.

Dan Petrescu este așteptat la CFR Cluj încă de astăzi. Cel mai probabil, „Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB de duminică.

Marius Șumudică și staff-ul tehnic al lui CFR Cluj, demiși

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club! Principalii vizați: Șumudică, președintele Marian Copilu și juristul Ioan Ivașcu. 

VIDEO Imagini surprinse azi la Cluj: Gabi Mărgărit, secundul lui Șumudică, nu este lăsat să intre în stadion

VIDEO Staff-ul lui Marius Șumudică și-a strâns bagajele de la stadion

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

EXCLUSIV Mesajul lui Șumudică pentru colaboratorii săi: „Îmi pare rău că n-am putut face mai multe” » Informații noi: ce s-a întâmplat la ședința „condamnaților” de la CFR Cluj

Ilie Dumitrescu, necruțător la adresa lui Neluțu Varga: „Dezgustător, mi-e silă! Eu nu aș renunța la niciun euro în locul lui Șumudică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (124)
974595099240315
Vasile Lascar  •  28 August 2021, 22:14

Ceferistii clujeni sunt mecanici de locomotiva la fotbal...nu vor mai ajunge primii la destinatie...rapidistii bucuresteni au o locomotiva miraculoasa si rapida !

1745flo
1745flo  •  28 August 2021, 20:37
Postat de Virgil Dumitrescu pe 28 August 2021, 20:15

***

E crescut si format de steaua, ce te miri?

1745flo
1745flo  •  28 August 2021, 20:34

Sumudica, e omul ciobanului, pionul otrăvit! Greșeală a fost ca l-au adus crezând ca e antrenor!

Vezi toate comentariile (124)
Comentează
Close