FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

FOTO Trimis în tribune la Voluntari, Mihai Pintilii și-a aflat pedeapsa

MM Stoica și Mihai Pintilii/ foto Imago Images +29   FOTO
MM Stoica și Mihai Pintilii/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 18:41 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 18:41

Mihai Pintilii (39 de ani) a primit o suspendare de două etape în urma cartonașului roșu văzut în prima repriză a meciului FC Voluntari - FCSB, scor 2-1.

Sebastian Colțescu, „centralul” partidei Voluntari - FCSB, a considerat că Mihai Pintilii a depășit limitele fair-play-ului în minutul 36 și l-a trimis în tribune pe delegatul liderului.

FCSB domină Superliga, dar Rotaru e convins că va pierde titlul: „ZERO! O să vedeți, nu au nimic acolo”
FCSB
FCSB domină Superliga, dar Rotaru e convins că va pierde titlul: „ZERO! O să vedeți, nu au nimic acolo”

Mihai Pintilii și-a aflat pedeaspa

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a judecat rapid cazul și a dictat o suspendare de două etape împotriva oficialului celor de la FCSB. Pintilii va plăti și o amendă sportivă în valoare de 320 de lei.

Elias Charalambous nu îl va avea alături în ultimele două meciuri ale sezonului regular, acasă cu Petrolul și în deplasare cu Rapid.

Eliminare Pintilii Doru Mihai (oaspeți) - În temeiul art. 53.1 din RD, se sancționează antrenorul Pintilii Doru Mihai cu suspendare pentru două jocuri și penalitate sportivă de 320 lei
- Verdictul Comisiei de Disciplină FRF

FOTO. Mihai Pintilii a văzut cartonașul roșu de la Colțescu în FC Voluntari - FCSB

În minutul 36 al meciului FC Voluntari - FCSB, „centralul” l-a iertat de avertisment pe Ricardinho, după un fault comis asupra lui Florinel Coman. Intrarea a avut loc chiar în fața băncii de rezerve a gazdelor.

Charalambous și ceilalți oficiali ai oaspeților au protestat. Sebastian Colțescu a venit la margine pentru a-l calma. Elias și Pintilii s-au retras spre bancă, dar „centralul” l-a chemat pe delegatul roș-albaștrilor cu intenția de a-i da cartonașul galben. Pintilii a refuzat să vină.

„Vino aici, te rog frumos”, i-a spus Colțescu de câteva ori. Delegatul FCSB a refuzat, iar arbitrul i-a arătat direct „roșu”. Mihai Pintilii și-a lăsat legitimația pe bancă și a plecat fără a vocifera.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali, nemulțumit de prestațiile lui Șut și Băluță de aseară: „Pierzi mingea, ești schimbat”

Citește și alte știri din Superligă:

Întrebarea care l-a încurcat pe Hagi, înaintea duelului cu CFR Cluj: „Nu mă pricep la astfel de lucruri! Nu îmi plac”
Farul - CFR Cluj
Întrebarea care l-a încurcat pe Hagi, înaintea duelului cu CFR Cluj: „Nu mă pricep la astfel de lucruri! Nu îmi plac”
Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”
FCSB
Gigi Becali a anunțat echipa pentru meciul cu Petrolul » Un titular e OUT: „La mine nu joci, dacă te driblează unul de 18 ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  01 Martie 2024, 22:38

4 ani in regim inchis la Poarta Alba.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  01 Martie 2024, 21:06

Pintilie a protestat la Coltescu ca acesta nu i-a dat cartonasul galben lui Dawa când a călcat dur pe gheata extremei voluntarilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează