FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Mihai Stoica, despre parcursul lui Toni Petrea la Chindia: „Eu mă întreb altceva”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de - Publicat sambata, 04 februarie 2023 11:52 / Actualizat sambata, 04 februarie 2023 12:08

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, l-a lăudat pe Anton Petrea (47 de ani), antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, în urma unei noi victorii obținute pe banca dâmbovițenilor. 

Chindia Târgoviște s-a impus, vineri după-amiază, în fața celor de la UTA Arad, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Superliga, și este neînvinsă în anul 2023 în campionat. 

Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Omrani, după ce Pintilii i-a cerut voie să-l lase acasă
CFR CLUJ - FCSB
Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Omrani, după ce Pintilii i-a cerut voie să-l lase acasă

Oficialul roș-albaștrilor a rămas impresionat de parcursul Chindiei cu Anton Petrea pe banca tehnică și a venit cu o ipoteză interesantă: târgoviștenii ar fi ocupat în acest moment o poziție de play-off, dacă fostul antrenor de la FCSB ar fi fost de la începutul campionatului antrenorul Chindiei. 

Mihai Stoica îl laudă pe Anton Petrea, antrenorul Chindiei Târgoviște: „Unde era echipa asta dacă Toni era de la început?”

„La 1-1 nu ştiai, oricine putea să câştige. Înainte de primul gol, UTA a avut o ocazie monumentală. 

Eu mă gândesc la altceva, mă întreb altceva - unde era echipa asta dacă era Toni de la început, dacă ar avea un stadion şi dacă aveau condiții de antrenament? Pentru că nici asta nu au. Eu cred că stăteau bine, erau în play-off”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Anton Petrea, parcurs foarte bun pe banca Chindiei Târgoviște

Anton Petrea a preluat banca tehnică a Chindiei Târgoviște în septembrie 2022, după ce dâmbovițenii s-au despărțit de Adrian Mihalcea (46 de ani), sub conducerea căreia târgoviștenii au câștigat numai 3 puncte în 10 etape. 

La primul meci cu Anton Petrea pe banca tehnică a echipei, Chindia Târgoviște s-a impus în fața celor de la Steaua București, scor 2-1, în play-off-ul Cupei României, obținând calificarea în grupele competiției. 

Bilanțul lui Anton Petrea pe banca Chindiei este de 8 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri. Chindia Târgoviște ocupă poziția a opta în clasamentul Superligii, cu 28 de puncte, la 4 puncte distanță de ultima poziție care asigură poziția a 6-a, ultima de play-off, ocupată de Sepsi Sf. Gheorghe. 

Clasamentul în Liga 1

VIDEO. Jovan Markovic, execuție superbă în duelul cu Chindia Târgoviște

Citește și: 

Se pregătește marea împăcare în Bănie? Informații din interior despre conflictul Mititelu - Peluza Sud: „Probabil că așa va fi”

FCSB îl poate vinde pe Malcom Edjouma » Ce echipă este interesată de mijlocaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
VanBasten
VanBasten  •  04 Februarie 2023, 22:56

"La primul meci cu Anton Petrea pe banca tehnică a echipei, Chindia Târgoviște s-a impus în fața celor de la Steaua București, scor 2-1, în play-off-ul Cupei României, obținând calificarea în grupele competiției." Steaua Bucuresti, nu FCSBeeeee, da, baietii?! Claramente

mafa
mafa  •  04 Februarie 2023, 21:50
Postat de emil1986 pe 04 Februarie 2023, 15:01

Eu sunt suporterul Stelei mă, adevăratei Stele, cea din liga I, cea care are continuitate din 1947 până în prezent, cea care a făcut performanțe pe care nicio altă echipă românească nu le va face în vecii vecilor. Ți-am explicat ca la proști, dar sunt sigur că nu pricepi.

Visezi frumos ,amice.

mafa
mafa  •  04 Februarie 2023, 21:48
Postat de bridges pe 04 Februarie 2023, 16:42

Mai arogantule, continuitatea e data de simbolurile cluburilor, n-ai cum sa ai trofeele alea pentru ca legal nici nu existai pana in 2003. Stadionul Ghencea, alt simbol, e al Stelei, majoritatea legendelor care au castigat CCE, SCE si tot pana in 2003 sunt de partea echipei din Ghencea, Justitia a verificat toate artificiile lui Becali din acte si a decis ca brandul e al Armatei, alt simbol, va veni si palmaresul, v-ati invartit de un recurs care nu va schimba nimic.

Performanta si istoria au facut-o obligând si furand cei mai in voga jucatori la acea vreme ,bineinteles cu stirea partidului comunist român .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează