FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, atac devastator: „Clasamentul e TRUCAT! Nu e normal ca noi să nu fim pe primul loc” » Cum arată ierarhia fără erori de arbitraj

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 21:31

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei FCSB, le-a luat la țintă pe rivalele CFR Cluj și CS U Craiova, dar și pe arbitrii din Liga 1. 

  • FCSB - CS U Craiova se joacă duminică, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„Eu cred că aveam prima șansă la titlu. Asta în condițiile în care și noi și principalele contracandidate, CFR și Craiova, beneficiem de arbitraje corecte. Atunci vom câștiga campionatul. Nu vreau altceva decât arbitraje corecte. Dacă se va continua să fim dezavantajați atât de flagrant, nu avem nicio șansă. Cum nu am avut nici anul trecut.  

Dacă reprezentanta României în preliminariile UEFA Champions League va fi stabilită prin alte metode decât prin jocul pe care îl prestează echipele, atunci vom avea parte de un nou fenomen Dudelange. E frustrant, e revoltător, dar nu avem ce face. Clasamentul e trucat. Nu e normal ca noi să nu fim pe primul loc”, a declarat Mihai Stoica pentru Pro TV. 

GSP.RO a analizat miercuri erorile de arbitraj din acest sezon al Ligii 1. (Detalii AICI) Cum ar arăta clasamentul fără gafe:

greseli

2,05este cota lui CFR Cluj la câștigarea titlului în Liga 1. FCSB ține aproape, cu 2,20, apoi CS U Craiova, cu o cotă de 5

Vezi și: 

Becali l-a făcut praf, dar MM Stoica încă e convins că Elton a fost un supertransfer: „Se dă cu Ferrari și are două milioane salariu, cum să fie țeapă?”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (36)
erbus
erbus  •  23 Februarie 2019, 18:38

trebuie cumva sa isi justifice salariu

mosvasile
mosvasile  •  23 Februarie 2019, 15:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

risc_mix
risc_mix  •  23 Februarie 2019, 11:53

Băi pușcăriașule, nu te-am auzit țipând după meciul de la Călărași când trebuia să se de penalty și eliminare Bălgrădean. Sau alea care sunt pt voi nu se pun,, alea sunt normale. Jucați fotbal bă și nu mai dați vina pe arbitrii. Voi nu jucați nimic

Vezi toate comentariile (36)
Comentează