FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 3-3

Mircea Rednic, furios după un nou rezultat de egalitate: „L-or fi certat la pauză pe arbitru” + și cei de la Sepsi au acuzat arbitrajul

Mircea Rednic
Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 20:50 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 21:08

Viitorul și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 3-3, într-un meci din etapa #19 din Liga 1.

„Echipa joacă, am jucat de la egal cu o echipă mult mai omogenă, cu condiţii financiare mult mai bune decât aici. Cu jucători cu multă experienţă. Se vede că încă nu sunt jucători cu experienţă. Mai tragi de timp, cum au făcut ei, s-au aşezat, cârcei, mai tragi un pic de timp. Asta e mentalitatea de aici şi nu e rea” a declarat Mircea Rednic la finalul partidei pentru Look Sport.

Mircea Rednic: „L-or fi certat la pauză pe arbitru”

„Îţi pare rău să munceşti 90 de minute şi să pierzi două puncte la ultima fază. Ce mă deranjează e că aveam 2-1, intrăm minutul 46 dăm pe lângă minge. Si iese penaltyul care a ieşit. Un pic de concentrare, să vorbeşti, e ultimul minut. Nu se poate ăla să sară nestingherit şi nimeni să nu îl jeneze în careul de 6 metri” a mai spus tehnicianul pentru sursa citată.

Mircea Rednic i-a acuzat pe cei de la Sepsi că au făcut presiuni asupra centralului Horațiu Feșnic, la pauza meciului, când Viitorul conducea cu 2-1: „L-or fi certat la pauză pe arbitru (n.r. Horaţiu Feşnic) pentru că am înţeles că au venit cu tablete aici şi explicau, ceea ce e inadmisibil. Noi nu facem asta. Acum ce ar trebui? Noi să mergem acum să arătăm la ăla că a dat un corner care e inexistent. Inventat de el”.

Robert Ilyes: „Am înțeles că am luat gol din offside”

Leo Grozavu este infectat cu COVID-19, iar antrenorul secund Robert Ilyes a stat pe banca echipei, iar acesta a acuzat arbitrajul la finalul meciului: „Trebuie să ne uităm unii în ochii celorlalţi şi să fim mândri de ce rezultate am făcut până acum. Efectiv, caracterul jucătorilor a adus acest punct nesperat. Am făcut un joc perfect. Din păcate, au fost şi nişte nesincronizări în apărare, am înţeles că am luat şi un gol din offside, dar per total am meritat acest punct”.

VIDEO. Răzvan Grădinaru, declarații după ce a semnat cu Viitorul

Citește și alte știri din Liga 1:

Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro, clubul a plătit 6.000

Victor Becali explică ce l-a determinat pe Alexandru Ioniță să recunoască faptul că a folosit metode interzise: „Pedeapsă de 4 ani? Te apuci de altceva”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează