FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Mircea Rednic pregăteşte un supertransfer! » Aduce un golgeter din Liga 1!

Articol de - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 14:37

Petrolul a încheiat primul stagiu de pregătire din Antalya fără ca ploieştenii să reuşească să marcheze niciun gol în cele trei jocuri amicale disputate.

Cu un Toto Tamuz disputat în această perioadă de mai multe echipe, petroliştii caută soluţii pentru completarea atacului galben-albaştrilor.

Unul dintre numele luate în calcul este cel al lui Costin Curelea, fotbalistul care a fost trimis de CS U Craiova la echipa secundă din cauza faptului că nu a dorit prelungirea contractului cu gruparea antrenată de Sorin Cârţu şi Emil Săndoi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ipsilante
ipsilante  •  31 Ianuarie 2015, 11:56

Curelea e un varf foarte bun. Ratand insa pregatirea de iarna si fiind inca in convalescenta dupa accidentarea din toamna, NU se va putea conta pe el in retur, egal unde va fi. La Stiinta, mai are contract pana in vara lui 2016 cu 10.000 de Euro pe luna! Daca astia de la GSP cred ca Petrolul ar putea sa-i plateasca banii astia, doar ca sa frece banca de rezerve, sint niste naivi. Felix Grigore i-a cerut diminuarea contractului cu 20%, stiind ca nu va putea conta pe el in retur, dar a fost refuzat categoric. Deci VORBE GOALE, ca mai mereu, la GSP... Curelea, Ferfelea ca si Dananae, vor fi maini moarte in retur. Multumim Felix Grigore! Esti cel mai "bun"!

mplttev
mplttev  •  30 Ianuarie 2015, 22:42
Postat de medium pe 30 Ianuarie 2015, 17:11

Asta e supertransfer?!! Mai oameni buni de la GSP, VA INTREB CU TOT REPECTUL, VOI SUNTETI CU CAPUL??!!!!!!Curelea supertransfer?!!! Ziaristi de cocos!!

Ce vrei, cluburile trebuie să se orienteze acum, conform deciziilor ligii profesioniste, spre jucători autohtoni. Să sperăm că vor apărea jucători valoroși de la echipele de juniori și copii.

mplttev
mplttev  •  30 Ianuarie 2015, 22:39
Postat de vasglo pe 30 Ianuarie 2015, 16:16

Nu cumva pe Curelea asta Mircea Sandu, recent metamorfozat in impresar, dorea sa-l transfere la Steaua si dupa ce a fost tratat cu "flit" a declarat ca Steaua poate pierde jucatorii ca n-au semnat cu FCSB??? Ma intreb, daca Curelea se transfera la Steaua, Mirciulica Mana Mica mai declara asa ceva, iar pseudojurnalistii astia mai titrau: "Argaseala pregăteşte un supertransfer! - Aduce un golgeter din Liga 1!"???..))) Auzi "Curelea supertransfer, golgeter"...!!! Apropos, a dat vreun gol la olteni??!!..:))

Băi steliștilor, schibați-vă și voi sigla de pe sticlă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează