FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM își apără puii: ”Golubovici nu e Tade! A stat o săptămână cu o șurubelniță imensă în cap” + Ce spune de Enache și cine e cel mai bun fundaș ignorat de Daum

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 19:38

Mihai Stoica, managerul Stelei, a ținut să răspundă criticilor venite la adresa lui Bojan Golubovici, atacant care încă nu a reușit să marcheze după nouă meciuri în tricoul vicecampioanei.

”Văd că lumea zice că suntem nemulțumiți de Golubovici. El joacă, deși nu poate vedea stânga-dreapta din cauza măștii. Golubovici nu e Tade. E de un altruism incredibil, nici n-am nevoie să dea gol. Și-a dominat adversari de echipa națională a Cehiei la meciul cu Sparta Praga. N-au câștigat un duel cu el. A scos al doilea galben la Kadlec în meciul retur cu Sparta Praga.

Nu mai zic că a scos mingea de pe linia porții la 1-0 la București. Poate altfel se juca meciul la 1-1. Golubovici a stat o săptămână cu o șurubelniță imensă în cap, elevator îi spune. Îi ieșeau din cap 15 centimetri de unealtă. Lumea contestă valoarea lui și lipsa golurilor. Nu mă interesează ca Golubovici să dea gol, mă interesează să avem rezultate”, a spus Mihai Stoica la DolceSport.

”Steaua are nevoie de Enache fundaș dreapta”

Stoica a vorbit și despre gafele lui Gabi Enache, folosit la Steaua pe postul de fundaș dreapta.

”Eu văd că Enache e convocat în continuare la echipa națională pentru postul de fundaș dreapta. Enache are o capacitate de efort extraordinară. El e mijlocaș dreapta, dar noi avem nevoie ca el să joace fundaș dreapta. Post pentru care și naționala avea nevoie de el în momentul în care l-am adus. Ca scouter, eu l-aș remarca pentru sistemul 3-5-2, pentru că e dispus la efort”, a spus Stoica.

...despre Tamaș: ”Eu consider că cel mai bun fundaș dreapta la ora actuală și cel mai bun fundaș central sunt de fapt unul singur. E vorba de Gabriel Tamaș, care este cel mai bun fundaș din fotbalul nostru la ora actuală”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
ovasim
ovasim  •  27 Septembrie 2016, 21:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează