FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Moruțan a dezvăluit motivul pentru care a ales să semneze cu FCSB » Ce i-a transmis Gigi Becali + Clauză uriașă de reziliere

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat joi, 21 decembrie 2017 17:47

Olimpiu Moruțan a semnat cu FCSB și se va alătura grupării roș-albastre din vară. Când a ieșit din sediul clubului, jucătorul de 18 ani a explicat motivul care l-a determinat să refuze Șahtior și a spus care îi este clauza de reziliere.

Moruțan poate pleca de la roș-albaștri dacă o echipă îi va achita clauza de 70 de milioane de euro! Mijlocașul a considerat FCSB o bună rampă de lansare pentru cariera sa și a dezvăluit ce i-a transmis Gigi Becali. 

"Ce mi-a oferit în plus FCSB faţă de Şahtior? De fapt, eu am ales cu sufletul Steaua. Consider că poate fi o rampă de lansare pentru viitor. Domnul Becali mi-a spus să îmi fac treaba bine la Botoşani, în următoarele şase luni. Apoi, mă aşteaptă la Bucureşti. Faptul că am semnat cu Steaua e un vis împlinit", a spus Moruțan la TV Telekom Sport.

Moruțan a semnat un contract pe 5 ani, iar salariul fotbalistului va fi de 10.000 de euro pe lună, adică 120.000 de euro pe an. Remunerația va crește cu câte 25.000 de euro în fiecare an de contract (detalii AICI). 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Decembrie 2017, 14:07

Daca si cu poate....

vasy86le
vasy86le  •  22 Decembrie 2017, 09:27

Golofca ce clauza de reziliere a avut? :)

planetfun
planetfun  •  22 Decembrie 2017, 07:45
Postat de castaway pe 22 Decembrie 2017, 07:37

In privinta clauzei, cred ca FIFA ar trebui sa stabileasca in ce conditii si la ce valoare sa ajunga. Inteleg , daca ai un salariu de 1 milion pe luna ,sa ai o clauza de 50-60 de milioane, valoarea totala a salariilor pe perioada de contract, dar la 10000 sa pui o astfel de clauza.., sfideaza bunul simt, daca altceva nu.

E doar o chestie simbolica... menita ss incurajeze sau sa descurajeze dupa caz.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează