FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mutarea verii în Liga 1! Petrolul dă un jucător la una dintre cele mai importante formații ale Europei

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2015 12:15

Iulian Ilie, tînărul internaţional de juniori al Petrolului în vîrstă de doar 14 ani, ar putea fi, în aceste zile, protagonistul unui spectaculos transfer.

Atacantul curtat într-o vreme inclusiv de Barcelona a trecut, zilele trecute, testele complexe la care a fost supus de Borussia Dortmund. De fapt, junele ploieştean revine, după 7 ani, la echipa germană care a dorit să îl înregimenteze la o vîrstă extrem de fragedă.

Dacă din punct de vedere fotbalistic toate detaliile trecerii lui Ilie, internaţional Under 15, la Borussia, sînt rezolvate, mai rămîn de stabilit datele dintre cele două cluburi care nu sînt, la acest moment, pe aceeaşi lungime de undă.

Petrolul doreşte o sumă de bani în contul trecerii juniorului în Germania, în timp ce clubul din Dortmund i-a acordat fotbalistului termen pînă pe 30 iunie pentru a-şi rezolva situaţia cu formaţia petrolistă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
robb_gsm
robb_gsm  •  23 Iunie 2015, 23:58
Postat de cpt.ahab pe 23 Iunie 2015, 13:38

Asta-i soarta tarilor din lumea a treia! Le cumparam fregatele gaurite, le dam pe nimic bogatiile naturale, le pregatim mana de lucru si creierele. Eu ma si mir cum de nu participam inca la Cupa Africii! Romania e cel mai nordic stat african!

@cpt ahab Nu participam la cupa Africii pentru ca am ramas acasa, nu ca am face parte din Europa. ;)

conasu_boeru
conasu_boeru  •  23 Iunie 2015, 14:31

Sunt zeci de pusti romani care sunt pe la echipele de juniori si copii din campionatele importante si de care habar nu aveti ! Terminati cu titlurile aste gen -bomba ca sunteti la pamant !

khal_37
khal_37  •  23 Iunie 2015, 13:44

Felicitari si sa speram ca va confirma. In ceea ce priveste partea financiara sunt sigur ca cei de la Dortmund vor face o oferta pe masura talentului sau.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close