FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu, reacție vehementă la adresa lui Gigi Becali și MM Stoica: "E de prost gust ce au făcut"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 16:48

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a răspuns declarațiilor ironice venite din partea celor la FCSB, care i-au luat peste picior pe "câini" după eliminarea suferită în fața lui Athletic Bilbao în turul III din preliminariile Europa League. 

"Eu n-am văzut în niciun campionat serios din lume o asemenea caterincă ieftină făcută de cei mai importanți oficiali ai unui club, cu referire la rivalele ce reprezintă aceeași țară în competițiile europene. Nu mă regăsesc într-un astfel de fotbal și nu voi face parte din acest circ nici eu, nici Dinamo. 

Mi se pare de prost gust să jignești rivalii care reprezintă la fel ca tine România în Europa, profitând de un context în care unii au avut mai mult sau mai puțin noroc la tragerile la sorți", a scris "Briliantul" pe facebook. 

Vezi mai jos cum a fost Dinamo ironizată de MM Stoica și Gigi Becali în ultimele 24 de ore:

Atac devastator! Becali râde de Dinamo după tragerea la sorți din UCL: "Bine că s-a înființat în 1948! Continuă bucuria noastră"

MM Stoica, ironii la adresa rivalilo: "Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi"

Mihai Stoica ia peste picior echipele românești care au jucat în cupele europene » Mesajul publicat la finalul partidelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (354)
kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  05 August 2017, 18:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Aude imnul *** pe aranjamentele cu Deaconu, nu pe valoare!! An de an gigi Bulău are parte de arbitraje SCANDALOASE care il cocoață exact în vârful ierarhiei interne!! *** *** la FRF sub oblăduirea lui Burleanu tac și împing de la spate marca de aragaz fcsb!! ... Jos de pe podium hoților!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  05 August 2017, 14:44

Realizarea stelei? E simplu. Altii nu sunt in stare...Restul sunt detalii

1627097764176146
Adrian Apreutesei  •  05 August 2017, 14:41

Cind aud de briliant mi se face greata. Pai ce-a facut asta sa fie briliant? Ca se drogheaza si bate chelneri?

Vezi toate comentariile (354)
Comentează
Close