FOTBAL  »  Superliga  »  DIALOG

Nervi în direct la TV » Dispută între Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Radu Naum: „Nu contează ce crezi tu” / „Ilie al meu îi zicea: «Așa e, da»”

Ilie Dumitrescu, Victor Pițurcă și Radu Naum s-au contrazis în mai multe rânduri, însă la final apele s-au liniștit
Ilie Dumitrescu, Victor Pițurcă și Radu Naum s-au contrazis în mai multe rânduri, însă la final apele s-au liniștit

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 18:49

Victor Pițurcă (64 de ani), ultima dată antrenor la CS Universitatea Craiova, a abordat în această seară, în direct la TV, mai multe subiecte din fotbalul românesc.

În cadrul emisiunii „Fotbal Club” de pe Digi Sport, moderată de Radu Naum, Pițurcă a avut mai multe reacții nervoase, inclusiv la adresa lui Ilie Dumitrescu, prezent în studio.

1. „Cum să fie Ilie cu FCSB?!”

O tema de discuție a fost și eternul conflict între CSA Steaua și FCSB. „Cum să țină Ilie cu FCSB?!”, a răbufnit la un moment dat fostul selecționer. Chiar dacă în trecut a afirmat că pentru el „FCSB e Steaua”, Dumitrescu a adoptat o poziție diferită acum: „Eu am spus doar că FCSB este continuatoarea Stelei din Liga 1. CSA Steaua a făcut o pauză de 14 ani, acum există din nou o echipă de fotbal”.

Jurnalistul Radu Naum a încercat să intervină, dorind să-i reamintească lui „Mister” opiniile sale din trecut, însă s-a lovit de rezistența colegului de platou: „Ce vrei să faci tu cu mine aici?”.

Tot astăzi, Dumitrescu a declarat că va fi abonat al noului stadion care se construiește în Ghencea: „Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”.

2. „Nu contează ce crezi tu!”

Cei trei au discutat și despre problema golgeterilor din fotbalul românesc în era comunismului. „Venea cineva în vestiar și spunea așa: «Tu dai gol în minutul 5, tu în minutul 7!» ș.a.m.d.”, a declarat Pițurcă. „Nu pot să cred că a existat așa ceva!”, a continuat mirat moderatorul Radu Naum. „Nu contează ce crezi tu aici!”, i-a replicat tăios câștigătorul CCE. „Așa e, nu contează”, a încheiat Naum dialogul.

  • Recent, Mircea Lucescu a respins vehement ideea că Dinamo a făcut blaturi pentru a-i fabrica golgheteri pe Rodion Cămătaru (61 de ani) și Dorin Mateuț (54) - mai multe detalii, AICI.

3. „Ilie al meu...”

De asemenea, Victor Pițurcă a fost nemulțumit și de lipsa de reacție a lui Ilie Dumitrescu la afirmațiile făcute de Mircea Lucescu în privința jocurilor de culise ale anilor '80, principalii actori la vremea respectivă fiind Steaua și Dinamo.

„Spunea Mircea Lucescu niște lucruri... Te doare capul! Nu poți să spui așa ceva. Îmbătrânim urât. Eu îl respect foarte mult, dar nu e adevărat ce-a spus. Și Ilie al meu îi zicea: «Așa e, da, a fost corect meciul ăla, s-a jucat pe teren...». Noi, steliștii, trebuie să ne apărăm între noi”.

„Pentru mine, Mircea Lucescu este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbalul românesc. Îl respect enorm. Ce voiai să-i spun?”, i-a răspuns Dumitrescu.

VIDEO Ilie Dumitrescu: „Asta-i Steaua! Eu nu m-am retras de la Pipera SA și nici de la FCSB!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Victor Pițurcă reaprinde războiul cu Gigi Becali: „Atunci se va termina cu FCSB! Nu interesează pe nimeni ce face Becali!”

O bază sportivă din România intră în renovare » Proiect de 7 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
banet66
banet66  •  20 Mai 2020, 15:42
Postat de alex_1973 pe 20 Mai 2020, 09:29

Daca esti asa mandru ca esti gigist probabil ***.Furaciune.Insalatorie.Limbaj vulgar.Sechestrare.Minciuna.Inganfare.Aroganta.Asta este *** ***.Iar pentru Talpan frustrarea *** atinge maxima prostiei.Un simplu jurist care si a facut bine treaba .este injurat de o partea a poporului roman cu *** ***.pentru simplu motiv ca nu este corupt.Asta cu cine da faliment primul doar timpul va decide.dar la FCSB insusi Gigi va ameninta an de an cu falimentul.Iar cu Piturca toata lumea stie cum este dar spune lucrurilor pe nume.Problema pentru voi este ca nu prea intelegeti.In curand Ghencea o sa fie gata si o sa vada toata lumea unde sunt suporterii Stelei si care este STEAUA adevarata.Pe voi FCSB isti va duce gigi la Berceni sauvArcul de Triumf.

Una este sa nu continui a sustine o echipa pe motiv ca nu suporti patronul si alta este sa recunosti CONTINUITATEA unei echipe! STEAUA este echipa din Liga 1 indiferent de modul in a care a fost preluata. Cel mult se poate contesta preluarea echipei, nicidecum continuitatea sau palmaresul care sunt ale ECHIPEI!!!

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  20 Mai 2020, 13:55

BRAVO PITURCĂ L,AI PUS PA PUNCT PE *ATOTSTIITORUL NAUM*

149397079985478
Bumbea Cristi  •  20 Mai 2020, 12:16

Fcsb, steaua *** Daca ar fi ambele echipe in liga 1 Ar tine gloata într-un an cu una într-altul cu alta, depinde cine castiga

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează