FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Oli și Reghe îl ajută pe Dică! Cum poate gestiona FCSB lupta pe muchie de cuțit din Liga 1 și primăvara europeană

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 00:01

FCSB s-a mai aflat în situaţia de a fi în primăvara europeană şi de a gestiona şi meciuri importante în campionat, aşa cum se întâmplă acum cu "dubla" Lazio&Dinamo.

Dică e în faţa unei dileme majore. Urmează ca în decurs de 7 zile să joace de două ori cu Lazio, în Europa League şi cu Dinamo, între disputele cu italienii. Miza principală e titlul, astfel că există dilema dacă alcătuirea echipei la meciul de joi să ţină cont de Derby-ul de duminică sau să fie focusat exclusiv pentru a încerca, mai departe, calificarea în "optimile" Europa League.

Au mai fost 3 exemple din anii precedenți în care roș-albaștrii au fost în aceeași situație. Cum a fost manageriat totul și cine a avut cel mai mult succes, în ediția tipărită. Poți răsfoi Gazeta Sporturilor și online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN EDIȚIA DE AZI

Gigi Becali furios după derby-ul cu CFR: ”Nu sunt corupți, sunt slabi!” » Propunere surpriză la LPF! FCSB a luat titlul la 16 puncte diferență ultima dată când a fost acceptată

FCSB și Lazio, trasee aproape identice

MM și Becali nu se înțeleg. Directorul sportiv spune una, patronul alta

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
936901769693416
Predan Mihai  •  13 Februarie 2018, 08:46

Ia uite,ba !No-name asta de a scris articolul,pesemne ca a fost constipat,si la m iezul noptii,i-a venit de....scris !Si ce mai scris !!!

gicab
gicab  •  13 Februarie 2018, 07:19

Așa... cum anume?

mateiserban
mateiserban  •  13 Februarie 2018, 00:49

Vad ca toata lumea foloseste in ultimul timp "sa fie focusat" in loc de "sa fie concentrat". De la atatea traduceri din engleza vi se trage? Il auzeam si pe Danciulescu azi la interviu inaintea meciului cu "trebuie sa ne focusam". Dar de la el ma asteptam.....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează