FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Oltenii nu mai suportă eșecurile! Primul jucător pe care vor să-l transfere după înfrângerea cu Leipzig

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 10:31

U Craiova i-a pierdut în această vară pe Băluță, Zlatinski și Gustavo și nu se regăsește. Atât rezultatele din Liga 1, cât și cele din cupele europene sunt sub așteptări.

După înfrângerea de aseară de la Leipzig, din turul trei preliminar din Europa League, scor 1-3, oltenii au demarat negocierile pentru Bogdan Vătăjelu (25 de ani), anunță Pro X.

Ajuns în 2016 la Sparta Praga de la Craiova în schimbul 1,4 milioane de euro, fundașul stânga n-a fost în lotul cehilor pentru partida câștigată cu Slovacko, scor 2-1. Stanciu, Niță și Chipciu au fost titulari.

Oltenii l-ar dori pe Vătăjelu sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare.

30 de apariții a avut Vătăjelu la Sparta Praga de când a ajuns în Cehia

1.000.000 €e cota de piață a lui Vătăjelu, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  12 August 2018, 08:19

Intelegem ca Mihai Rotaru se grabeste sa gaseasca un inlocuitor pentru Bancu pentru a-l vinde cat mai repede. La fel a procedat si pentru Mitrita. Omul acesta nu are decat un scop,umflarea buzunarului propriu!

ipsilante
ipsilante  •  12 August 2018, 05:52

Stiinta nu are nici fundasi, nici atacanti. Poseda doar mijlocasi care fac si pe fundasii, si pe atacantii. O fi bine? S-a vazut deja, dupa cum joaca si dupa rezultate. ...Donkor si Piliacelli par rupti din alt film. Astia chiar joaca fotbal bine si o fac si cu determinare. Sper sa-i tina, dupa cum sper ca si ceilalti doi, recent adusi, sa fie la fel de buni. Cat despre sansele Stiintei cu Leipzig, sunt mici, spre zero. Surprize in fotbal exista. Nu si acum. Leipzig va inscrie pe Oblemenco. Vom fi capabili sa le dam 3-4 goluri? Buna gluma, nu? FORZA STIINTA?

rfvtgb
rfvtgb  •  11 August 2018, 22:04
Postat de claudiu.h12 pe 10 August 2018, 10:56

asa este cand banu public ajunge pe mana unora care fac ce vrea *** lor. Craiovenii nu au un spital decent, dar au echipa de fotbal (sute de mii de euro ajung la echipa din bugetul Primariei)

Daca esti GUSTER , stai pe burta! Craiova e singurul oras di Romania , in care s-a construit un spital dupa revolutie

Vezi toate comentariile (47)
Comentează