FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT ILIE BALACI

Omagiul lui Marcel Popescu după șocanta dispariție a lui Ilie Balaci: "30.000 de oameni vin în această seară la priveghi"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 20:22

Înaintea partidei cu FCSB din această seară, Marcel Popescu, președintele lui CS U Craiova, a comentat dispariția lui Ilie Balaci, fostul mare jucător al Craiovei Maxima, care a murit astăzi la vârsta de 62 de ani în urma unui infarct. 

"E greu de vorbit, dar e greu să găsești cuvinte în aceste momente. În Oltenia, la fel ca în toată România, e un obicei numit priveghi. N-aș vrea să folosesc cuvinte mari, dar cei 30.000 de oameni care vin în această seară vin și la priveghiul lui Ilie Balaci. Am rămas înmărmurit, dar încercăm să ne păstrăm decența și luciditatea.

N-aș dori ca din meciul acesta să iasă mai multe evenimente care să-i păteze memoria lui Ilie. Cu 3 zile în urmă eram împreună cu el. Ilie Balaci i-a iubit la fel de mult pe cei care l-au iubit. Craiova, Oltenia și România plâng. Restul speculațiilor și a disensiunilor nu-și găsesc locul", a spus Marcel Popescu, la TV Digi Sport. 

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează