GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  A MURIT ILIE BALACI

Moartea lui Ilie Balaci l-a lăsat fără cuvinte pe Silviu Lung: "Ne aducem aminte de oameni abia când nu mai sunt. Să-l lăsăm să se odihnească în pace"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 20:16

Ilie Balaci, fostul mare jucător al Craiovei Maxima și unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din istorie, a murit azi, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct. 

Prezent pe teren înaintea meciului dintre CS U Craiova și FCSB, Silviu Lung, coechipier cu Ilie Balaci în Craiova Maxima, i-a adus un ultim omagiu fostului său coleg. 

"Îmi e foarte greu să-mi găsesc cuvintele. Ne aducem aminte de oamenii minunați abia când nu mai sunt. Să-l lăsăm să se odihnească în pace acolo sus. Am pierdut un mare prieten din familia Universității Craiova. Vorbim la superlativ despre oameni abia după ce nu mai sunt. Să ne prețuim mai mult valorile. Să fim mai buni cu noi înșine, să ne respectăm mai mult.

Urma să vină la meci, să ne întâlnim la lojă, așa cum face mereu. Toată lumea este șocată. Toate partidele alături de Ilie au fost un privilegiu pentru mine. 

Părerile sunt împărțite pro și contra dacă meciul trebuia amânat. Nu știm ce și-ar fi dorit el. Dar el a iubit enorm fotbalul și cred că și-ar dori ca meciul să se joace. Meciul trece pe plan secund, dar m-aș bucura ca băieții Craiovei să învingă", a spus Silviu Lung, la TV Digi Sport.

Balaci a suferit în această dimineață un stop cardio-respirator, în apartamentul mamei lui. Fostul mare fotbalist a fost resuscitat de medicii de pe ambulanță timp de 20 de minute, apoi a fost constatat decesul. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează