FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

VIDEO Ovidiu Burcă, nervos înainte de Dinamo - Sepsi: „Aștept mai mult de la toți! Am fost moi mental și fizic”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi din runda #3 a Superligii (luni, ora 21:30).
Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi din runda #3 a Superligii (luni, ora 21:30).

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 12:28 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 13:08

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi din runda #3 a Superligii (luni, ora 21:30).

Burcă a transmis un mesaj clar jucătorilor lui, de la care vrea mult mai mult în perioada următoare. Ovidiu s-a declarat obosit de tevatura creată ieri de conferința de presă a administratorului special Vlad Iacob, despre care a spus că nu a procedat corect în ultima vreme, și a anunțat că portarul Răzvan Began se va alătura „câinilor”.

Mori erou sau devii personajul negativ
editorial ioana mihalcea
Mori erou sau devii personajul negativ

VIDEO. Ovidiu Burcă, conferință de presă înainte de Dinamo - Sepsi

Conferință de presa Dinamo » Ovidiu Burcă și Cristi Costin, declarații înaintea partidei cu Sepsi

Ovidiu Burcă și Cristi Costin, conferință de presă înaintea partidei cu Sepsi

Posted by Gazeta Sporturilor - GSP on Saturday, July 29, 2023

  • despre meciul cu Sepsi: „Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bine. M-a surprins meciul lui Sepsi cu CSKA (n.r. - 2-0). E o echipă robustă din punct de vedere fizic, bine antrenată, disciplinată. Au un antrenor (n.r. - Liviu Ciobotariu) pe care-l cunosc foarte bine, merită mai mult în fotbalul românesc. Sepsi e un model de urmat, chiar dacă s-a vorbit despre faptul că primește finanțare din Ungaria. Faptul că au câștigat la Sofia e un avantaj pentru ei, le dă un boost de moral foarte important”
     
  • despre startul de campionat: „Suntem încă într-o perioadă în care căutăm o formulă ideală, ne dorim să implementăm transferurile. Vrem să-i facem pe toți să înțeleagă ce înseamnă nivelul Ligii 1. Avem un campionat diferit, complicat. Aștept de la toți, și de la cei nou-veniți, și de la cei de anul trecut, mai mult. Aștept mai multă răutate, agresivitate. După primele meciuri, am părut echipa cuminte, care încearcă să joace un fotbal plăcut. Asta nu contează! Mă lasă reci astfel de aprecieri când nu faci puncte. Nu ești solid, nu ești agresiv, pierzi. Iar faptul că pierzi îți arată niște probleme pe care tu le ai. Am fost moi mental și fizic. Să sperăm că la meciul ăsta vom face un meci mai intens din punct de vedere mental. Debutul ăsta de campionat a fost unul puternic. Nu mă deranjează că jucăm cu cele mai bune echipe din Liga 1. Îmi pare rău dacă cineva a venit aici și crede că ne luptăm pentru locurile 8-10. La Dinamo nu ai cum să ai un asemenea obiectiv. La Dinamo nu poți să pierzi cu FCSB și... Vreau să văd mai multă implicare, răutate, aștept mai mult de la toți. Cerințele pentru cei nou-veniți vor fi tot mai ridicate!”

  • despre Răzvan Began: „O să ni se alăture, a făcut vizita medicală ieri, iar la ora asta se semnează cu el. Va face parte din lotul nostru. Pe Denis Oncescu l-am împrumutat la Chiajna, avea nevoie de mai multe minute, spațiu de joc. Atunci, am găsit varianta Răzvan Began. E un portar pe care l-am întâlnit și anul trecut, campionatul acesta a făcut un meci bun la Botoșani și poate ridica nivelul lotului nostru. Nu poate exista progres fără o concurență reală”
     
  • despre conferința de ieri a lui Vlad Iacob: „Sunt obosit de toată tevatura asta. Am încercat foarte mult timp să leg eu lucrurile. Poate Vlad Iacob a avut dreptate când a spus că fiecare trebuia să se ocupe de ce avea de făcut. Eu mi-aș fi dorit să fiu doar antrenor, dar a trebuit să fac și alte lucruri, forțat fiind. La noi niciodată nu e liniște. Găsim motive să apărem, facem scandaluri închipuite, arătăm niște realități care nu există. Am 10 ani de când mă lupt în fotbalul românesc să creez contexte, medii, în care tinerii să se poată dezvolta. Cred că am mai multă experiență decât Vlad. Suporterii trebuie să stea liniștiți. Dinamo e pe un drum bun. Trebuie să vedem unde eram anul trecut pe vremea asta. Față de anul trecut, lucrurile sunt incomparabil mai bune. Doar să fii rău intenționat să nu vezi această realitate. Am încercat să-i fiu mentor lui Vlad, să-i dau câteva sfaturi, dar se pare că n-am reușit. Ceea ce a făcut el în ultimul timp nu face bine lui Dinamo. Dacă cineva ține la clubul ăsta și vrem să performăm, trebuie să pornim de la lucrurile de la bază. Trebuie să facem echipă, să găsim soluții în interior. Nu să facem alianțe cu alți oameni, care au apărut deodată interesați de destinele clubului, în condițiile în care n-a fost nimeni aproape de noi când ne-a fost greu. I-am presat tare pe cei de la Red&White, i-am încurcat rău, dar nu s-a făcut scandal, am rezolvat lucrurile intern. Trebuie să facem lucrurile armonios în interior. În spațiul public se creează ideea că e o criză profundă la Dinamo, nu e așa. Suntem pe un drum bun. Au venit niște acționari care și-au asumat datorii de 8-10 milioane de euro. Au băgat bani în lunile astea, trebuie mai mult sprijin. Mi-ar fi plăcut și mie să vină un prinț arab, să ieșim din insolvență, și să semnăm jucători ca Chiricheș... S-a spus că Red&White va fi noul Cortacero. Nu e adevărat. Sunt oameni OK, așezați, echilibrați. Se vor mai alătura în curând și alți oameni. Lucrurile se îndreaptă spre bine. Nu cred că ar trebui să amețim suporterii. Să văd atâta scandal o dată la două săptămâni... Nu e OK, performanța se construiește în liniște”

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Dinamo - Sepsi:

Mai multe articole de actualitate:

Chipciu și Nistor, speriați de ce urmează: „Întâlnim o echipă cu un antrenor fabulos! E incredibil ce a realizat”
U CLUJ - DINAMO
Chipciu și Nistor, speriați de ce urmează: „Întâlnim o echipă cu un antrenor fabulos! E incredibil ce a realizat”
Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ
PRELIMINARII
Mihai Stoica, după ce a văzut meciurile echipelor românești din Conference League: „Foarte, foarte slabi!” » Cine l-a surprins negativ

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
creeperno534
creeperno534  •  29 Iulie 2023, 22:31

Ovidu Burca ole!

Trotsky
Trotsky  •  29 Iulie 2023, 14:30

Bravo Ovidiu! Dinamo rulz!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează