FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FCSB - Gaz Metan. VIDEO Pariul lui Vintilă a cedat în fața presiunii: puștiul Ovidiu Perianu, de vină la golul egalizator

Perianu a fost depășit ușor de Buș la faza golului de 1-1 în FCSB - Gaz Metan // foto: captură TV Telekom Sport
Perianu a fost depășit ușor de Buș la faza golului de 1-1 în FCSB - Gaz Metan // foto: captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iunie 2020 21:32 / Actualizat duminica, 21 iunie 2020 21:41

Titularizat de Bogdan Vintilă pe poziția de fundaș central în duelul dintre FCSB și Gaz Metan, Ovidiu Perianu (18 ani) și-a arătat limitele. Fundașul a fost depășit cu ușurință de Sergiu Buș (27) la faza golului medieșenilor.

FCSB a început partida cu Gaz Metan cu doi puști în defensivă: Ovidiu Perianu în centrul apărării, Alexandru Pantea în stânga. Pariul antrenorului Bogdan Vintilă a dat greș, Perianu fiind de vină la golul egalizator marcat de Gaz Metan.

Poziționat slab, puștiul FCSB-ului a fost depășit de Sergiu Buș, atacantul medieșenilor, după o pasă în adâncime a lui Marius Constantin. Buș a tâșnit de lângă tânărul stoper, care nu i-a putut rezista atacantului advers în duelul fizic din apropierea tușei.

Buș a reușit să țină mingea în teren, și-a așezat balonul pentru a șuta cu piciorul de bază, dreptul. Și nu a iertat, atacantul a lovit mingea năprasnic. Nicio șansă pentru Andrei Vlad, care a privit neputincios cum mingea se îndreaptă spre vinclul porții sale.

Vezi AICI golul marcat de Buș!

8 minute mai târziu, Perianu a fost schimbat de antrenorul Bogdan Vintilă. Locul său pe teren a fost luat de Adrian Petre, atacant. Tânărul jucător a fost surprins de camerele de filmat la câteva minute după schimbare, îngândurat și cu o privire pierdută, în timp ce și-a trecut mâinile prin păr. 

Cine e Ovidiu Perianu

Perianu e un mijlocaș central care abia ce a împlinit 18 ani în luna aprilie și pe care FCSB l-a luat gata format de la un club bucureștean care a început în ultima vreme să producă fotbaliștii cu un real potențial. E vorba despre Regal Sport, o academie care are o colaborare oficială cu Atletico Madrid! Cei de la Regal l-au ochit pe Perianu la Dinamo, unde puștiul ajunsese în 2013.

„La selecționarea copiilor, din 20 câți eram înscriși pentru a da probe la Dinamo, antrenorul le-a zis părinților că rămâne unul singur, «blondul de la Bârlad», adică eu. Erau copii de la Academia Dani Coman, însă doar eu am fost selecționat. 

Am jucat jumătate de an la Dinamo și apoi cei de la Academie m-au remarcat chiar într-un meci direct", a povestit Perianu, anul trecut, pentru Vremea Nouă.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

FCSB - GAZ METAN. Se confirmă de ce a fost scos Ioan Hora în afara lotului

DINAMO - SEPSI. Reacția PCH: „România - Ungaria 1-3. Eșecul unei națiuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
amicu
amicu  •  22 Iunie 2020, 08:01
Postat de Alice Popa pe 21 Iunie 2020, 22:22

Debut Otto Hindrich (17 ani, portar) la CFR - succes deplin! Debut Perianu (18 ani fundas) la FCSB - esec deplin!!! Asta e diferenta dintre CFR si FCSB!!! Si asta...

irelevant. Nu sunt fcsb-ist, ba din contra, insa otto a avut un sut pe poarta. La doua centrari a iesit gresit, avand noroc cu apararea care a fost beton la acele faze. Sa ma anunti cand are cel putin 4-5 suturi adevarate pe poarta.

amicu
amicu  •  22 Iunie 2020, 07:58

din ce vad, toata apararea fcsb-ului a fost ridiculizata. De ce dati doar intr-un jucator?

gazistu
gazistu  •  22 Iunie 2020, 01:21
Postat de Alice Popa pe 21 Iunie 2020, 22:22

Debut Otto Hindrich (17 ani, portar) la CFR - succes deplin! Debut Perianu (18 ani fundas) la FCSB - esec deplin!!! Asta e diferenta dintre CFR si FCSB!!! Si asta...

sa nu exageram..... se intampla.... unu e portar altu stopper...nai ce sa compari..posturi diferite...si ...adversari diferiti....astra si gazu....uite ca gazu a facut egal cu primele 2 echipe..cfr si steaua.....nu ne predam...jucam, facem ce putem.....luam puncte, si asta e

Vezi toate comentariile (13)
Comentează