FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pîrvulescu a realizat un pictorial alături de soţia sa, însărcinată în 8 luni: "Campion de pe acum!"

Paul și Ana în așteptarea primului lor copil // Foto: Arhivă personală
Paul și Ana în așteptarea primului lor copil // Foto: Arhivă personală

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 martie 2013 21:14

Paul Pîrvulescu şi soţia lui, Ana, au realizat un pictorial înainte să devină părinţi.

Paul Pîrvulescu are motive să fie fericit, deşi în ultima vreme nu a mai prins primul "11" la Steaua. Soţia sa, Ana, e însărcinată în 8 luni, iar în circa două săptămîni urmează să nască un băieţel. "Ne pregătim să devenim cei mai iubitori părinţi. Chiar dacă Paul o să fie mai mult prin cantonamente, cu siguranţă o să se gîndească numai la băieţelul nostru şi o să aibă grijă de el atunci cînd o să fie acasă", a spus Ana.

"Bebelul meu e cuminte şi a învăţat încă din burtică să reziste emoţiior şi tensiunii unui meci. Tati îl învaţă să fie campion de pe acum!", a mai adăugat Ana. O dată cu pauza din Liga 1, provocată de meciurile "naţionalei" cu Ungaria şi Olanda, Paul şi Ana vor petrece împreună ultimele zile înainte ca doamna Pîrvulescu să nască. Cei doi au stabilit şi numele copilului, însă, din superstiţie, n-au vrut să-l dezvăluie.

1 gol a marcat Pîrvulescu pentru Steaua, în meciul cu Astra Ploieşti, 2-1, în Ghencea, din campionatul trecut

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
viomarc
viomarc  •  19 Martie 2013, 16:22

Pe cand si un film porno?Ca de fotbal te-ai lasat.

un_iesean
un_iesean  •  19 Martie 2013, 13:04

fremenash poti merge in paralel la psihiatru si la scoala. "copii astia" ?? Te-ai gasi tu..4 clase sa comentezi de Parvulescu. Si la citit ai probleme? Sau doar la scris? Ca sa stiu in ce clasa trebuie sa te trimit.

simohayha
simohayha  •  19 Martie 2013, 11:04
Postat de alexandru_p pe 19 Martie 2013, 01:57

sa'i traiasca! si paul, pentru viitorul pustiului tau, pune mana si munceste! e baiat talentat parvulescu, dar trebuie sa munceasca mai mult ... steaua joaca multe meciuri intr'un an si ar avea partide in care sa'l foloseasca, dar pentru asta trebuie sa demonstreze ca este o solutie viabila.

Ar trebui sa fi stiut pana acum ca Paul este un tip serios, foarte muncitor, la locul lui. Nu sunt singurul dintre fanii stelisti care il vad mai talentat si mai constant decat Tanase dar interesele Ciobanului il tin departe de gazon. El ar fi trebuit incercat mijlocas stanga si uite ca e folosit ca fundas , calitate in care , e drept, nu-l depasestepe Lato. Sa-ti traiasca familia, Paul, sa fiti fericiti! Va veni, cat de curand, si pe strada ta ,soarele! Suntem alaturi de tine!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează