FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - PETROLUL 1-2

„Poate asta e normalitatea!” » Toni Petrea, blocat la interviu: „Din cauza asta am pierdut multe puncte”

Toni Petrea / Captură Prima Sport
Toni Petrea / Captură Prima Sport

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 23:14 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 10:52

Anton Petrea, antrenorul Chindiei Târgoviște, a fost un monument de deznădejde la finalul meciului cu Petrolul, pierdut cu 1-2. Vizibil afectat, tehnicianul a încercat să găsească explicații pentru prăbușirea echipei sale din ultimele etape.

Antrenorul dâmbovițenilor a ezitat să-și critice jucătorii, însă a făcut o remarcă surprinzătoare în discursul său, aducând aminte de perioada fantastică în care reușise să redreseze echipa: „Poate perioada aceea bună a fost o întâmplare. Poate aceasta e normalitatea. Nu am explicații”.

Chindia - Petrolul 1-2 » Le-au întors obrazul! Căbuz și gazonul de la Ploiești le-au adus victoria „lupilor”
CHINDIA - PETROLUL
Chindia - Petrolul 1-2 » Le-au întors obrazul! Căbuz și gazonul de la Ploiești le-au adus victoria „lupilor”

Toni Petrea, după Chindia - Petrolul 1-2: „Lipsa maturității ne-a făcut să pierdem multe puncte”

„Situația noastră se complică. Trebuia să ne câștigăm punctele până acum, dar acum suntem și la mâna adversarilor noștri. Mai avem două jocuri grele, foarte grele, dar trebuie să credem până la final. 

Nu vreau să zic că am făcut cadouri adversarilor. Am avut și noi un gol anulat, nici nu știu pe ce motiv. Dacă s-a hotărât așa, n-am ce să mai spun. Normal că sunt dezamăgit. Lui Căbuz i-a sărit mingea (n.r. - face referire la eroarea lui Căbuz de la golul egalizator al Petrolului). Nu vreau să acuz pe cineva de primirea unui gol. Problema e că nu am avut luciditate, nu am avut maturitatea de a nu primi goluri. 

Ești la fotbal, peste tot, la orice echipă e presiune. Ca fotbalist, trebuie să faci față. Dacă nu faci, înseamnă că nu meriți să joci în Liga 1. Jucătorii mei nu-mi dau senzația că ar resimți presiunea, dar cred că lipsa de maturitate ne-a făcut să pierdem multe puncte în ultima perioadă. Avem un lot destul de subțire, sunt multe probleme medicale, dar nu vreau să caut alibiuri”, a spus Petrea, la Prima Sport.

Povestea lui Toni Petrea la Chindia a început la scurt timp după plecarea acestuia de la FCSB. Tehnicianul a preluat o formație care se afla într-o situație teribilă după startul ratat cu Adi Mihalcea, iar fostul „secund” al lui Reghecampf a scos echipa din zona roșie, după ce a avut de „păstorit” și un vestiar înțesat de jucatori neplătiți cu lunile.

Nu mă interesează problema stadionului, e ultimul lucru la care mă gândesc în acest moment. Am alte probleme acum.

- Anton Petrea, antrenor Chindia Târgoviște

VIDEO Eroare monumentală în Chindia - Petrolul: gafă de neînțeles a lui Căbuz!

Chindia, în mare pericol

Petrolul a învins-o pe Chindia, scor 2-1, în etapa 7 a play-out-ului Ligii 1. Meciul a avut loc la Ploiești, în casa „lupilor”, dar cu târgoviștenii gazde pe hârtie. Petrolul este acum lider în play-out, cu 34 de puncte, 3 peste FCU Craiova, care nu a jucat încă în această etapă. Până la finalul rundei, Chindia poate fi depășită de oricare dintre UTA și FC Argeș, dacă una dintre acestea obține victoria în duelul direct!

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO „Eroare monumentală!” » Cea mai mare gafă văzută în play-out: greșeala copilărească a portarului i-a costat scump + explicația oferită la final

Papp, după ce Petrolul a întors-o pe Chindia: „Am auzit că au fost suspiciuni de blat. Noi nu suntem «caprele» nimănui!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Lidioara
Lidioara  •  06 Mai 2023, 09:03

Capul sus domnule Petrea, nu dumneata esti de vină ca echipa este formată 90% din jucători refuzați de alte echipe și 10% din practicanți ai jocului cu mingea. O vina aveți : dupa ce Căbuz a semnat cu CFR , trebuia sa stea pe bancă ! Nu- i gasiti scuze !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează