FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 0-1

POLI IAȘI - DINAMO 0-1 // Flavius Stoican, furibund: „S-au apărat ca la handbal! I-am dominat total”

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 23:26

Poli Iași a pierdut partida cu Dinamo, scor 0-1. Flavius Stoican crede că rezultatul a fost unul mincinos și că echipa, acum pe locul 3 în play-out, a dominat autoritar.

„Am dominat de la un capăt la altul Dinamo. Au fost situații în care i-am presat în careul lor de 16 metri. Trebuie să fim mult mai responsabili la finalizare. Mai avem de muncă. Pur și simplu s-au apărat ca la handbal. Problema noastră a fost lipsa personalității în ultimii 30 de metri. Asta vreau de la jucătorii mei, să își asume răspunderea acolo.

Astăzi meritam mult mai mult. La un moment dat o să fim răsplătțiți. Ca joc, speranțe există. O să fim echipa care nu cedează în acest play-out.
Suntem atenți să câștigăm puncte, să promovăm tineri. Nu suntem liniștiți deloc”, a declarat Flavius Stoican la GSP Live.

„Cred că Sorescu merită un al doilea galben în prima repriză. Din câte am înțeles, penalty-ul a fost corect acordat”Flavius Stoican

Click aici pentru clasamentul LIVE + statistici!

Vezi VIDEO de la meci

Vezi și: 

Mircea Rednic a găsit poziția deficitară la Dinamo » Avertisment pentru jucători: „O să stea la rând acum!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
reddogsv
reddogsv  •  13 Aprilie 2019, 19:34

Nenea Flavius e ridicol la fel cum a fost la Dinamo. Tot el e autorul proverbului,, Fara cele 5 goluri, Steaua nu castiga". Calificarea din playoff de anul trecut a fost o intamplare... Iar meciul de aseara a fost oglinda proverbului,, Scopul scuza mijloacele" Dar e greu sa intelegi cand esti Cap de ciment!

duta.dd3
duta.dd3  •  13 Aprilie 2019, 16:59

un om mic, stoican - sper sa retrogradezi

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Aprilie 2019, 13:55
Postat de mosvasile pe 13 Aprilie 2019, 11:45

Asa e!Sa nu ne imbatam cu apa chioara!Dinamo tot meciul, nu a fost in stare sa lege doua pase!A etalat un joc... penibil!Si sa nu uitam ca a jucat cu o echipa a Iasilor, care in play out a pierdut toate meciurile de pe teren propriu!Iar Dinamo a castigat dintr-un penalty-acordat la o actiune fara nici o perspectiva,prima data cand a intrat in careul advers-la o eroare a "eronatului"Cioinac!

un comentariu corect. meciul a fost de divizia B. m-am uitat acum la Snagov cu Balotesti jucat intr-o baltoaca. a produs mai mult fotbal decat meciul de aseara de la Iasi. cu jocul de acum DInamo nu poate sa emita pretentii la playoff. dar cand toata lumea l-a vazut jucator de fotbal pe Cristovao ala...nici nu cred ca vom evolua prea curand.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close