Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2023 18:51 / Actualizat joi, 30 noiembrie 2023 22:04

Adrian Mititelu Jr., fiul patronului FCU Craiova, Adrian Mititelu, și-a creat, la doar 26 de ani, o reputație de «Bad boy» în fotbalul românesc. Între 2021 și 2023, cel alintat «Adiță» a contabilizat suspendări și amenzi cât alți conducători de cluburi într-o viață.

Adrian Gigi Mititelu alias Adrian Mititelu junior îi calcă pe urme tatălui său, recunoscut ca unul dintre cei mai recalcitranți patroni din campionatul intern.

O nouă aroganță a lui Adrian Mititelu jr! Cum arată mașina de 500.000 de euro pe care tocmai și-a cumpărat-o
FCU CRAIOVA
O nouă aroganță a lui Adrian Mititelu jr! Cum arată mașina de 500.000 de euro pe care tocmai și-a cumpărat-o

Adrian Mititelu jr. l-a înjurat, amenințat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu

Adrian Mititelu Junior a fost suspendat 6 luni și amendat cu 27.000 de lei de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele reprobabile de la meciul cu UTA, scor 2-3, la pauză căruia l-a înjurat, amenințat și scuipat pe arbitrul Marian Barbu.

„Adrian Mititelu junior m-a scuipat în față de la o distanță foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia și m-a amenințat că mă va omorî oriunde mă va prinde. Și că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, ar fi scris arbitrul din Făgăraș în raportul pe baza căruia comisia l-a sancționat pe oficialul lui FCU Craiova.

Adrian Mititelu jr. a fost interzis un an de pe stadioane

Mititelu Jr. nu este la prima abatere de acest gen. A mai comis-o și când i-a ținut locul tatălui său, în perioada în care acesta s-a aflat după gratii, și s-a ocupat direct de activitatea echipei.

Juniorul a mai fost suspendat o lună și amendat cu 11.500 de lei, după ce la meciul Rapid - FCU Craiova (0-0), disputat pe 1 noiembrie 2021, la Mioveni, a aruncat din tribune cu o sticlă de apă pe teren, spre căpitanul gazdelor, Cristi Săpunaru.

În urma acelui incident, Jandarmeria avea să-i dea interzis lui Adrian Mititelu Jr. pe stadioanele din România timp de un an.

+3 FOTO

Adrian Mititelu, avertizat de FRF după ce l-a amenințat pe arbitrul Ionuț Coza: „Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie! Și cu el, și cu observatorul!”

În aprilie 2022, Adrian Gigi Mititelu, a fost sancţionat cu avertisment şi amendat cu 10.000 lei, după ce a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică a FRF, pentru acuzațiile de corupție făcute la adresa arbitrului Ionuț Coza.

„Așa cum au existat Bogaciu, Constantin, eu vă zic din surse garantate că arbitrul Coza e corupt. Să mă dea în judecată. Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie! Și cu el, și cu observatorul!”, a declarat Adrian Mititelu jr., după meciul Farul - FCU Craiova, 3-2, disputat pe 24 ianuarie 2022, în etapa a 22-a din sezonul regulat.

+1 FOTO

Adrian Mititelu jr. are în scurtul mandat de președinte la FCU Craiova și „dosarul bâtelor” de la derby-ul cu CSU Craiova din octombrie 2021

O altă pată din CV-ul tânărului conducător s-a produs la derby-ul local FCU Craiova - CSU Craiova (0-2), disputat pe 3 octombrie 2021.

Înaintea meciului, jandarmii au descoperit mai multe genți cu bâte într-o lojă destinată oficialilor lui FCU Craiova, pregătite, cel mai probabil, pentru a fi folosite de ultrașii lui FCU împotriva rivalilor.

Poliția Municipiului Craiova - Biroul de Investigații Criminale a dispus începerea urmării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”. Nu s-a dat nicio rezoluție până acum.

Adrian Mititelu Jr., în albastru, în dreapta imaginii / FOTO: Arhiva GSP
Adrian Mititelu Jr., în albastru, în dreapta imaginii / FOTO: Arhiva GSP
Adrian Mititelu Jr., în albastru, în dreapta imaginii / FOTO: Arhiva GSP
+8 FOTO

Bagă în sperieți fotbaliștii: „Bate jucătorii în vestiar!”

Comportamentul lui Adrian Mititelu Jr. a fost acuzat și de portarul Robert Popa. Goalkeeperul de 20 de ani a vrut să plece de la FCU Craiova în februarie 2023: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”.

În cele din urmă, Mititelu Jr. și Robert Popa au îngropat securea războiului, iar portarul își continuă activitatea la FCU Craiova.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr, vedetă pe TikTok: „Mă ocup cu fotbal și imobiliare”

Citește și alte articole:

Calificarea României la EURO încheie prematur Superliga! Edi Iordănescu a făcut o solicitare la FRF pentru meciurile din play-off

Cine transmite la TV tragerea la sorți a grupelor EURO 2024 » Când își află România adversarele + Gazeta va avea un corespondent acolo și va transmite toate noutățile în timp real

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”