FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Poziția clubului FC Voluntari, după propunerea de a anula play-out-ul Ligii 1: „Nu este normal!”

FC Voluntari ocupă ultimul loc în play-out-ul Ligii 1
FC Voluntari ocupă ultimul loc în play-out-ul Ligii 1

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2020 18:05

Clubul FC Voluntari, care ocupă ultima poziție în play-out-ul Ligii 1, a oferit prima reacție după propunerea înaintată LPF de către 6 cluburi din primul eșalon, de a îngheța clasamentul din a doua grupă valorică a campionatului.

„Nu este normal să se dispute într-un singur tur meciul de baraj între 2 echipe, o echipă să joace 5 partide în 45 zile (liga a 2-a), iar cealaltă 12 sau chiar 14 partide (liga 1), din cauza disputării partidelor într-un timp atât de scurt (partide disputate din 3 în 3 zile) se pune în pericol sănătatea jucătorilor. În urma perioadei limitate de pregătire (25 de zile) și an numărului mare de partide disputate, echipa de Liga 1 poate ajunge în situația să se prezinte la jocul cel mai important (de baraj) cu mai puțin de jumătate din lot. Acestea au fost motivele principale pentru care am fost de acord verbal cu prezentarea propunerii clubului Poli Iași către LPF. 

Clubul nostru face toate eforturile posibile să respecte protocolul comunicat și să onoreze competiția. Întotdeauna majoritatea decide!” 

- Comunicat FC Voluntari

Fotbaliștii lui FC Voluntari, testați pentru COVID-19

Gruparea ilfoveană ar trebui să reia antrenamentele în scurt timp, pentru a se pregăti de revenirea sezonului. Jucătorii au fost deja testați pentru COVID-19, de două ori. 

Voluntari are 12 puncte după două etape disputate din play-out și se află la trei lungimi în spatele primului loc sigur, ocupat de Poli Iași. Vezi aici clasamentul din Liga 1!

VIDEO. 6 echipe din play-out nu mai vor să joace: Au solicitat la LPF îngheţarea grupei a doua valorice

Citește mai multe știri despre Liga 1:

DINAMO. EXCLUSIV De ce Lukas Skovajsa n-a fost primit la Săftica + Ce reguli a impus Adrian Mihalcea

Justin Ștefan, reacție devastatoare după propunerea anulării play-out-ului: „Acțiunea lui e o aberație de nedescris. Ne întoarcem pe vremea cooperativei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close