FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul indiciu că Nemec va ajunge la FCSB în vară? Cu ce jucător a mai trecut Dinamo prin aceeași situație

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 aprilie 2017 18:56

Deși campionatul este încă departe de a se încheia, Gigi Becali a început deja să-și facă planuri în privința transferurilor pe care vrea să le facă în vara lui 2017, finanțatorul celor de la FCSB anunțând o campanie de transferuri cum nu s-a mai văzut până acum în România. 

Una dintre țintele lui Gigi Becali este slovacul Adam Nemec, golgeterul celor de la Dinamo, cu 10 reușite în actuala stagiune.

Latifundiarul și-a anunțat interesul pentru slovac în urmă cu trei zile: "De ce să nu-l iau pe Nemec? E un atacant bun. Oricum, Dinamo nu e contracandidata noastră", a mărturisit Becali, imediat după victoria roș-albaștrilor cu CSU Craiova, de duminică. 

Totuși, prin vocea managerului Adrian Mutu, dinamoviștii au negat vehement varianta mutării lui Adam la marea rivală, "Briliantul" declarând miercuri că " FCSB nu poate să ia jucători de la Dinamo".

Dincolo de declarațiile celor doi oficiali, Nemec a avut o reacție moderată când a fost întrebat de un eventual transfer la FCSB.

Cu mult calm, Nemec le-a răspuns ziariștilor: "La finalul sezonului vom vedea ce se va întâmpla. Îmi doresc doar să rămân sănătos și să continui să joc fotbal", a spus slovacul după meciul cu Astra de luni. 

Discursul calculat al lui Nemec a adus aminte de declarațiile lui Gnohere de toamna trecută, când francezul ocolea elegant, de fiecare dată, întrebările referitoare la mutarea la echipa rivală.

În cele din urmă, Gnohere a semnat cu echipa roș-albastră la începutul lunii ianuarie, spre stupoarea întregii suflări dinamoviste.

nemec și-ar dori un pas înainte

Titular incontestabil în naționala Slovaciei, Nemec și-ar dori o aventură mai palpitantă, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar.

Ajuns la 31 de ani, Nemec nu a jucat la nicio echipă puternică în carieră, iar mirajul unei eventuale participări în grupele Ligii l-ar putea tenta să dea curs ofertei lui Becali.

În plus, Becali i-ar asigura colegului lui Hamsik de la naționala Slovaciei un salariu de aproximativ 20-25.000 de euro la FCSB, în comparație cu cei doar 10.000 primiți în prezent la Dinamo.  

600.000 €este cota de piață a lui Nemec, conform site-ului transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
haideusicfr
haideusicfr  •  13 Aprilie 2017, 14:08

Se vede treaba ca Jiji nu e singurul cioban de la Steaua. Mai "este"...

780708698710213
Razvan Claudiu  •  13 Aprilie 2017, 11:09
Postat de manutd.steaua pe 13 Aprilie 2017, 09:51

Esti prea prost,toti vor sa joace la Steaua!abia asteapta sa ajunga pe lista lui Gigi!daca tot nu ajungi afara pe bani multi,macar joci la cea mai buna echipa din tara pe bani buni!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Aprilie 2017, 10:34
Postat de valentinn10 pe 13 Aprilie 2017, 10:25

Il vei pune la punct tu , *** , cand vei avea echipa si banii lui , vorbim de STAEAUA, ***..., ai inteles? ,bravo , *** ,bravo ,***...

Mai fanaticilor sunteti *** ? Sunt la mititica oameni cu bani grei.Poate mai multi decat ciobanul vostru .Care si el a servit-o ! Cu banii lui cu tot! Nu i-a fost invatatura de minte.Nici voua. Trebuie ca exista niste norme,regulamente nu-i asa ? In asa zisa tar europeana.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează