FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Primul jucător de la U Craiova care a plecat dupâ câștigarea Cupei: "Am retrăit sentimente pe care nu le-am mai simțit de mult"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2018 11:37

Florin Gardoș (29 de ani) și-a luat la revedere de la fanii celor de la U Craiova printr-un mesaj pe contul personal de Facebook.

"Mulțumesc Craiova, mulțumesc olteni! Au fost două zile minunate în care am retrăit sentimente pe care nu le-am mai simțit de mult. N-am decis încă unde voi continua din sezonul următor, dar voi lua o decizie în perioada imediat următoare. Toate cele bune!", a scris Gardoș pe rețeaua de socializare.

Florin Gardoş e dorit în continuare în Bănie, chiar dacă n-a mai jucat în ultima lună, după ce s-a accidentat din cauza gazonului de pe "Oblemenco".

El devine liber de contract luna viitoare, se întoarce doar formal în proprietatea lui Southampton. Depinde şi de el dacă vrea să rămână în alb-albastru.

4 meciuri
în toate competițiile a jucat Gardoș pentru U Craiova în acest sezon

2.000.000 €e cota de piață a lui Florin Gardoș, conform transfermarkt.de

 

Mulțumesc Craiova, mulțumesc olteni! Au fost două zile minunate în care am retrăit sentimente pe care nu le-am mai...

Publicată de Florin Gardos pe 28 Mai 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
1738018409608099
Alex Preda  •  04 Iunie 2018, 14:09

http://www.ucv1948.ro/Gardos-a-semnat-cu-Stiinta-pe-doi-ani Parca plecase Gardos.!!!!!! De asta spun ca sunteti exclusi de CSU.Doar titluri care sa va faca voua politica.Daca jucatorul a postat pe facebook ca s-a simtit bine la Craiova si le-am multumit fanilor asta nu inseamna automat ca a si plecat.

dansy
dansy  •  30 Mai 2018, 15:00

Avem nevoie de tine FLORINE!E bine sa ramai si sa-ti inchei cariera la Craiova.Nu vei regreta niciodata.Si nu vei fi mai iubit de nimeni ca la Craiova.Gandeste bine!

10207202405083487
Nanu Daniel  •  29 Mai 2018, 16:37
Postat de Rudolf Hoss pe 29 Mai 2018, 15:23

Ai vazut ce palmares bogat aveti la UEFA ?

UEFA reactioneaza si ea la cererea FRF. atata timp cat palmaresul este pe rol la instantele de judecata, FRF nu poate risca sa faca modificarile de rigoare si cu atat mai mult UEFA. *** nu-si face inca datoria la multi hateri...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează