FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Rădoi îi distruge pe jucătorii de la FCSB: "În locul lor mi-ar fi rușine că am purtat acel tricou" + Budescu e luat la țintă

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 13:50

Mirel Rădoi a urmărit la TV partida pierdută aseară de FCSB pe terenul Astrei, scor 0-2, însă a tras o concluzie dezastruoasă. Fostul tehnician al roș-albaștrilor i-a criticat în termeni duri pe jucătorii lui Dică.

În colimator a fost luat și Budescu, cel care s-a întors cu spatele la faza premergătoare primului gol al giurgiuvenilor și a refuzat să mai alerge în spate, după ce tot el a fost cel care a pierdut mingea.

"Mă uitam aseară la meciul Stelei și în a doua repriză am vrut să mă uit la alt joc. Nu am văzut nimic la jucătorii Stelei. Nu am văzut calitate, dăruire, agresivitate, nimic. Dacă aș fi în locul celor din teren, în afară de Planici și Pintilii, mi-ar fi rușine că am purtat acel tricou. Nu poate un jucător de 33 de ani să joace așa, iar ceilalți să caute scuze că i-au furat arbitrii sau alții care se întorc cu spatele la fază. Nu știu cât poate controla Dică acest lucru.

Budescu ar fi fost bine să fie mai explicit în declarații. Dacă are o problemă și n-a avut curajul s-o spună în vestiar ar trebui s-o spună în public. Pe mine nu m-ar deranja asta. Eu am avut jucători care aveau dreptate și vorbeau", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

"Eu nu cred că Alibec minte că are probleme dacă află că e rezervă. Eu cred că orice jucător vrea să plece în alte campionate din străinătate și automat trebuie să joace aici mai mult. Până la urmă ține de educația fiecăruia" Mirel Rădoi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
lapusneanul
lapusneanul  •  27 Noiembrie 2017, 18:10

radoi inca nu a aflat ca aseara a jucat fecesebeul ?

cneius
cneius  •  27 Noiembrie 2017, 17:31

Radoi ? Dupa ce "a sters pe jos cu Becali" acum "ii distruge pe jucatori" !!! Autor anonim *** ce esti, nu iti este rusine ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  27 Noiembrie 2017, 17:22

Radoi i-a mai distrus o data ....atunci cand i-a antrenat :)))))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează