FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Duckadam l-a pus la punct pe rapidist: „Jenant! Fii bărbat și spune-o”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 07:28 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 07:47

Helmut Duckadam (64 de ani) a descris drept jenantă situația lui Alexandru Albu, jucătorul lui Rapid care a negat public că ar fi fost în club după înfrângerea cu Poli Iași, deși dovezile erau clare.

Sâmbătă, Rapid a cedat la Iași, 1-3, primul pas greșit într-un meci oficial din acest an. Eșecul nu i-a împiedicat pe doi dintre titularii alb-vișinii, fundașul stânga Andrei Borza și mijlocașul Alexandru Albu, să petreacă în noapte, într-un club de fițe din Copou.

Inițial, Alexandru Albu a negat că imaginile ar fi din acea noapte, fiind contrazis în direct chiar de impresarul lui. Între timp, s-a lămurit că așa a fost, cei 2 jucători fiind amendați și excluși temporar din lot.

Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”
SCANDAL
Crăciunescu a reacționat după ce Porumboiu l-a făcut praf în studioul GSP: „Îl dau în judecată” + S-a luat și de Naum în direct: „Ești avocatul lui și nu știu eu?”

Helmut Duckadam l-a pus la punct pe Alexandru Albu: „Jenant! Fii bărbat și spune-o”

După ce Cristiano Bergodi a anunțat că Albu și Borza vor fi reprimiți la prima echipă, Helmut Duckadam a comentat situația și i-a bătut obrazul lui Albu pentru felul în care acesta a gestionat situația.

„Se bea și înainte, dar jucătorii știau când să bea. Aveai meci la săptămână, era altceva, nu ca acum, să bei după un meci în care te-ai făcut de râs și când ai alt meci peste alte două zile.

Ce a fost jenant a fost declarația lui Albu. Fii bărbat, spune «Am greșit și asta este». Mi s-a părut exagerat. Nu era clar că se află?”, a afirmat Duckadam, conform digisport.ro.

VIDEO. Cristiano Bergodi i-a reprimit în lot pe Borza și Albu

După Rapid - UTA 4-1, meci în care Albu și Borza nu au făcut parte din lot, Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a anunțat că aceștia vor reveni la prima echipă, cel mai probabil de la următoarea partidă, în deplasare, cu Universitatea Craiova.

„Borza și Alex Albu revin la echipă, și-au cerut scuze în fața colegilor, a staff-ului și a conducerii. Așa am hotărât, eu sunt antrenorul. Au făcut o greșeală.

Am făcut o mică ședință cu ei, de față cu jucătorii, iar de acum ne bazăm pe ei. Andrei și Alex au înțeles că au greșit. Noi suntem un grup, o familie, nu trebuie să îi tratăm ca pe niște interlopi”, a transmis Bergodi.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Tot despre Rapid:

Dan Șucu, anunț de ultim moment legat de derby-ul Rapid - FCSB: „Nu are sens! Vom reevalua acest lucru”
Rapid - UTA 4-1
Dan Șucu, anunț de ultim moment legat de derby-ul Rapid - FCSB: „Nu are sens! Vom reevalua acest lucru”
Notele GSP după Rapid – UTA 4-1 » Albion Rrahmani, omul meciului » Alexandru Benga a rămas repetent
Rapid – UTA 4-1
Notele GSP după Rapid – UTA 4-1 » Albion Rrahmani, omul meciului » Alexandru Benga a rămas repetent

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Vic_5864
Vic_5864  •  29 Februarie 2024, 11:24

Asta nu are cum sa spuna lucruri bune despre Rapid. Si la varsta asta tot rosu si albastru este.

mirker
mirker  •  29 Februarie 2024, 11:14

jenant e ca tu sa fi un atarnache mereu , si sluga pe termen nelimitat la stana! si n e rusinos ,dar frumos e sa recunosti asta! sila de tine si de cei ca tine! beah

aspida
aspida  •  29 Februarie 2024, 10:36

Are dreptate Dukcadam, Florinel a fost barbat si a recunoscut ca nu stie o boaba limba ucraniana dar a luat acolo permisul de conducere. Mai poate sa- reproseze ceva, mai poate sa-l puna la punct ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează