FOTBAL  »  Superliga  »  RĂSPUNS

Răspuns dur al lui Băsescu la adresa lui Gigi Becali: "Era ultimul nimic de care mă puteam ocupa"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 10:11

În multe dintre intervențiile televizate de la posturile de știri Gigi Becali n-a uitat să-l taxeze pe Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Patronul Stelei l-a acuzat pe acesta că ar fi tras sforile ca el să ajungă la închisoare.

„Le spun lui Gigi Becali, Remeş, Adrian Năstase. Toţi ăştia după ce au fost condamnaţi, m-au acuzat pe mine. Eu am avut o poziţie neutră. Nu am intervenit nici la fratele meu, chiar dacă eu cred că a fost o înscenare.

Gigi Becali era ultimul nimic de care mă puteam ocupa. Aveam probleme cu politica externă. Stăteam eu de capul golanilor din fotbal?! Asta a constatat justiţia”, a zis Băsescu la România TV.

”Mi-au spus peste tot, Băsescu se interesează de tine. Mi-au dat pușcărie ca să-i fie pe placul domnului președinte. Știu direct de la Curtea Supremă. Eu pot să spun ce a spus verișoara mea, care a fost judecător la Curtea Supremă”, Becali la Antena 3

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Noiembrie 2016, 18:51

Păi s-a intamplat așa pentru că Becali după ce i-au fost sterse cele 15 mil de $ și Bodu a fost demis de Băsescu pentru că vrea să îl execute silit pe Becali și înlocuit cu Blejnar, păstorul a uitat de promisiune pentru că a fost sigur o înțelegere și machedonul ca orice machedon l-a tras în piept pe chior !!! Ei bine chiorul care îi are pe toți la mână , l-a executat scurt !!!

232710900452959
Leopard Trek  •  22 Noiembrie 2016, 14:51

Base a procedat astfel: a desfacut sticla de whiskey, si-a turnat cat doua degete in pahar, l-a dat pe gat si pina sa puna paharul pe masa...Jiji era deja condamnat ! ;) Tocmai, ca i-a fost USOR sa-l bage pe Jiji la inchisoare, cu Nastase s-a chinuit dar l-a dovedit si pe ala.

ccteddy
ccteddy  •  22 Noiembrie 2016, 13:49

Basescu afirma ca nu s-a implicat in inchiderea adversarilor politici sau de oricare alt tip dar stie ca se face justitie stramba strict de catre acei oameni promovati de el. Daca nu s-a implicat si daca cei mentionati nu au fost inchisi la ordin, cum se face ca anunta in public, inainte de pronuntare, care va fi sentinta? Cum se face ca, in cazul adversarilor sai condamnati s-au incalcat in mod dovedit proceduri de ancheta sau judeatoresti, s-au falsificat in mod dovedit fapte, s-au incalcat drepturi fundamentale ale acuzatului si, foarte grav, s-a atentat grav la institutii vitale ale staului roman. In cazul ultimului nimic s-a incalcat grav dreptul la proprietate si s-a oferit protectie unor grupuri de crima organizata aflate in urmarie internationala (furtul masinii),s-a facilitat trucarea rezultatului sportiv si inselarea UEFA cu peste 20 mil EURO de catre un grup de procurori si traficanti de droguri (cazul valiza), s-a adus un atac deosebit de grav asupra institutiei CSAT, s-au dezvaluit informatii secrete despre amplasamentele liniei de aparare a capitalei lasand la aceasta ora Bucurestiul fara o minima aparare anti-aeriana si bineinteles, s-au disputat terenuri care nu au fost niciodata ale MApN (schimbul de terenuri MApN) Ultimul nimic e cetatean al Romanie, platitor de taxe, votant si, din punct de vedere legal, nu e nici o diferenta intre el si un filosof, sau un profesor universitar sau un artist.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează