FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

Războiul FCSB - CSA a ajuns la Parchet! DNA: peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului „Steaua”!

Pe adresa DNA au ajuns în ultimele zile peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului din Ghencea
Pe adresa DNA au ajuns în ultimele zile peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului din Ghencea

Articol de - Publicat sambata, 22 iulie 2023 09:10 / Actualizat sambata, 22 iulie 2023 09:51

Pe adresa Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au ajuns în ultimele zile peste 130 de plângeri pe subiectul închirierii stadionului din Ghencea, sesizări venite, se pare, dinspre ambele tabere: atât dinspre cei care susțin cauza FCSB, cât și dinspre cei care fraternizează cu poziția CSA.

Lupta orgoliilor dintre FCSB și CSA Steaua atinge noi culmi! Iar subiectul legat de stadionul din Ghencea adâncește iremediabil „prăpastia” creată între fanii celor două rivale. Mai nou, ca urmare a scandalului izbucnit în ultimele zile, fanii celor două echipe s-au gândit să ducă disputa la următorul nivel: au recurs la plângeri făcute la DNA, în care se adresează Parchetului pe tema modului în care s-a negociat închrierea arenei din Ghencea. 

Liderul galeriei FCSB, atac la Florin Talpan: „Asta e CSA sau Steaua? Și-a bătut joc de milioane de suporteri” + „Atenție la terorism, nu cumva să sară cineva în sus”
FCSB
Liderul galeriei FCSB, atac la Florin Talpan: „Asta e CSA sau Steaua? Și-a bătut joc de milioane de suporteri” + „Atenție la terorism, nu cumva să sară cineva în sus”

130 de plângeri la DNA pe subiectul închirierii stadionului din Ghencea

„Pe rolul DNA - Secția de combatere a corupției a fost înregistrată o lucrare ce cuprinde, în acest moment, 131 de sesizări formulate de diverse persoane fizice, «pe subiectul închirierii stadionului Ghencea…». 

Lucrarea respectivă se află în faza de examinare a sesizării (conform art. 294 din Codul de Procedură Penală), ce reprezintă o etapă prealabilă a declanșării procesului penal, care vizează regularitatea actului de sesizare, competența organului judiciar sau existența unor impedimente pentru urmărirea începerii penale în cauză”, precizează DNA, într-un răspuns oferit pentru Fanatik

În prealabil, Marcel Ciolacu, premierul României, a dispus Corpului de Control să meargă la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și să investigheze cazul.

Gigi Becali nu renunță! A anunțat când va juca FCSB în Ghencea

FCSB s-a consolat cu gândul că va juca derby-ul cu Dinamo pe „Arcul de Triumf”, însă visul roș-albaștrilor de a intra în premieră pe noul stadion din Ghencea rămâne de acutalitate. Gigi Becali anunță, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa sa plănuiește să joace în „Templu” partida cu CFR Cluj din etapa a patra.

Sunt semne tot mai clare că „telenovela” iscată în jurul stadionului din Ghencea nu se va încheia prea curând! Finanțatorul vicecampioanei asigură într-o declarație oferită vineri că FCSB va disputa mai mult ca sigur acolo următorul meci de pe teren prorpiu din campionat, cel cu CFR Cluj, programat la începutul lunii august. „Facem cerere, plătim și gata”, a afirmat latifundiarul.

„Cu CFR eu cred că vom juca în Ghencea. Așa cred, nu cred că mai e cineva nebun să se opună fără nicio condiție normală. Acolo ce grad de risc mai e, ce probleme mai sunt? Vom face cerere, plătim ce e de plătit și gata”, a declarat Becali, pentru GSP.ro. 

Marcel Ciolacu, discurs devastator la adresa lui Talpan: „Nu-i mai permit să strice lucruri doar din ambiții personale!”

Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a comentat ieri cel mai fierbinte subiect al momentului în fotbalul românesc, refuzul celor de la CSA Steaua de a primi FCSB pe stadionul din Ghencea.

„Trebuie să înțelegem foarte bine că bazele sportive sunt ale statului român. Bazele sportive sunt pentru sport! Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ținem cont de alte lucruri și astfel să nu lăsăm anumiți sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român.

Aceste baze se dau în administrare anumitor instituții. Instituțiile respective trebuie să se ridice la nivelul așteptărilor sportivilor. Înțeleg foarte bine că se pot face și concerte pe stadione, dar atunci când nu există competiții, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiții.

(...) Eu nu vreau să intru în nicio polemică. Nu poți să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau pe-o echipă plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simț și să intrăm într-o logică care să ducă la performanță în sport și nu la discuții între conducători.

Nu am făcut acest lucru (n.r. - schimbarea legii) pentru că trebuie echipa FCSB sau alta să joace, sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru pentru un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi și nu poți să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion”, a precizat Marcel Ciolacu astăzi, la finalul unui eveniment organizat la Izvorani.

VIDEO Marcel Ciolacu, declarații după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Nu voi permite nimănui să facă asta”

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Liderul galeriei FCSB, atac la Florin Talpan: „Asta e CSA sau Steaua? Și-a bătut joc de milioane de suporteri” + „Atenție la terorism, nu cumva să sară cineva în sus”

Gigi Becali, derapaj la adresa lui Talpan: „100% îl dau afară pe nebun!” + „L-am întrebat de unde răutatea asta în el. Așa mi-a răspuns”

Cine-l mai înțelege? A refuzat oferta lui Becali, acum transmite public: „Vreau la FCSB! Gigi e patronul potrivit pentru mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
ap0klyps3
ap0klyps3  •  22 Iulie 2023, 13:06

Gigi si ciolacu la răcoare

GigelPurcel
GigelPurcel  •  22 Iulie 2023, 12:59
Postat de florianveress pe 22 Iulie 2023, 09:55

Ce a declarat generalul Bădălan investighează cineva? Nooooo, jijel poate face orice, e pe tarlaua lu’ tac-su!

S-a prescris....

paolo15
paolo15  •  22 Iulie 2023, 12:50
Postat de rocky3 pe 22 Iulie 2023, 11:16

Dna-ul știe că Becali e recidivist și n-a plătit chiria pentru 15 meciuri pe NA cu acceptul finei Gabriela Pandele(PSD) și a trebuit ca judecătoria să dea sentință de executare silită a sumei de peste 1 milion de lei! Iar asta a fost posibil doar pentru ca sus numita a pierdut alegerile, altfel le puneau cruce! Acum Dna-ul știe că principalul susținător al recidivistului este tot PSD prin Marcel Ciolacu, vizat pe vremuri și el de "corpul de control"! Nici Dragnea nu credea vreodată ca va cădea de atât de sus!

De ce nu spui ca cei doi cazusera de acord ca ciobanu' sa plătească pentru înlocuirea gazonului, ceea ce a și făcut, în avans! când informația a ajuns în cancan, *** s-a sucit. Asta e istoria. Înțeleg ca un milion de lei pare sa para mult, unora care au fost oprimați și marginalizați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează