FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf confirmă Gazeta, în cazul Enache-ANAF: "Da, e un pericol" » Două vești bune înainte de Voluntari

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 15:55

Laurențiu Reghecampf a comentat informațiile apărute azi în Gazeta Sporturilor despre transferul lui Enache, care e blocat pentru un moment de ANAF. Antrenorul e optimist și crede că îl va avea la dispoziție pentru meciul de mâine cu Voluntari. 

”Sunt anumite acte de făcut. Din ce am înțeles și eu, cei de la Astra au poprire pe conturi din partea ANAF. Sunt niște datorii pe care sunt sigur că le vor plăti cât de curând.

Cred că este vorba doar de întocmirea unui act și că nu vor fi probleme. Sper ca luni să se rezolve pentru că este ultima zi de transferuri și ne dorim foarte mult ca jucătorul să ajungă la noi cât mai repede.

Întotdeauna există un pericol, dar eu sper să nu întâmpinăm probleme. Avem asigurări din partea celor de la Astra că vor rezolva această problemă.”, a zis Reghecampf la conferința de presă conform Digi.

...ce număr va purta: "Din câte știu, are numărul 22, nu cred că este un jucător care are nevoie de foarte mult timp pentru a se integra. Este un jucător valoros, un jucător pe care noi ni l-am dorit foarte mult. Mă bucur că am făcut acest pas și cred eu că nu vor fi probleme de acomodare pentru Enache”.

...despre meciul cu Voluntari: "Avem două probleme de lot. Varela, o mică accidentare după meciul cu Chiajna și Paul Papp, care este suspendat. În rest, ne bucurăm că ne-a intrat un jucător important, e vorba de Kharja, care a primit undă verde din partea medicilor, apoi mai e Bourceanu, care revine și el, deci avem echipa completă, să spunem așa”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
194362334230310
Robert Damian  •  21 Februarie 2016, 23:17
Postat de steaua.armata.rosie pe 21 Februarie 2016, 18:42

Multumim Ana. Trebuie sa umblam acum la Dinamo si la Pandurii. Viitorul nu ne pune probleme. Pe Astra am anihilat-o. Agentii secreti KGB este mandria noastra. Steaua PCR Ceausescu OLE

Vorbesti fraiere de Ana,de KGB,de comunisti,dar pe rusinea ***cine a infintat-o ,ariciule???Americanii??Canadienii??Habar n-ai cum te cheama,ignorantule,dar nu armata de care vorbesti a ingenunchiat o tara intreaga,si a facut romanii sa sufere cumplit,ci SECURITATEA SI MILITIA,APARATUL REPRESIV al COMUNISTILOR!!!ADICA CEI CE PATRONEAZA SI AZI ***!!!Astia erau omonimii KGB,nu armata!!!Cat rau o fi facut Armata ce A PATRONAT STEAUA,nu e nici 0,1 %,din cat a NENOROCIT SECURITATEA SI MILITIA PE ROMANI !!!!!!!!!!Iar pentru ca asociezi,fraiere de doi bani,KGB-ul cu armata,vezi ca omonima ii era SECURITATEA!!!!Nu armata!!!Habar n-ai pui de militian *** ce vorbesti!!Vine si ziua voastra,n-ai grija,nemernicule!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom_._
randoom_._  •  21 Februarie 2016, 19:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniel_daniel00
daniel_daniel00  •  21 Februarie 2016, 18:53
Postat de widoqq pe 21 Februarie 2016, 18:45

Daca platesc maine, e prea tarziu! ANAFul considera plata facuta nu atunci cand au intrat banii in trezoreie ci cand calculatorul pune banii pe conturile unde sant datoriile. Riscul e mare sa nu intre banii pana luni.ANAFul nu se uita la ordinele de plata,se uita cand ajung banii in conturi. De la plata in banca la ANAF intra banii in cam 4-5 zile.

Nu trebuie platit maine, important e ca Astra sa incaseze bani de unde e posbil, transferuri, drepturi tv, Uefa etc.In momentul in care intra o suma in club, ANAF isi opreste un anumit procent pana se va stinge datoria.Nu e pus sechestru pe drepturile federative ale jucatorilor ca sa ai nevoie de acordul de transfer al fiscului...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează