LIGA 1    •   VIITORUL

REPORTAJ EXCLUSIV » Suma fabuloasă pe care Gică Hagi a investit-o în Academie şi facilităţile incredibile din complex

Vineri, 10 Iulie 2015

După ce-a renunţat la cariera de fotbalist, Gică Hagi a decis să investească o parte din bani într-un proiect dedicat copiilor. În 2009 a înfiinţat academia de fotbal care-i poartă numele, pe care reporterii Gazetei au vizitat-o, iar astăzi în ediţia tipărită găsiţi un reportaj în exclusivitate. Academia a devenit în prezent cel mai mare centru sportiv de gen din sud-estul Europei.Întreaga investiţie se ridică la 11 milioane de euro, iar doar în ultimul an s-au băgat aproape două milioane de euro pentru ridicarea unei arene cochete, de 4.545 de locuri, în localitatea Ovidiu.

Complexul sportiv cuprinde în acest moment 9 terenuri de fotbal pentru antrenament, toate cu nocturnă, şi unul omologat pentru prima ligă, plus patru corpuri de clădire care includ spaţii de birouri, spaţii de cazare pentru sportivi, restaurante, săli de antrenamente, vestiare, cabinete medicale, spaţii comerciale şi chiar o cafenea.

Află din Gazeta Sporturilor de astăzi care este problema principală pentru Hagi în acest moment și care sînt declarațiile celor implicați în proiectul de la Academie. Nu rata ziarul, mergi la chioșcuri sau downloadează de aici Gazeta Digitală, varianta pdf a ziarului!

Comentarii (31 ) Adaugă comentariu

protech  •  10 Iulie 2015, 22:29

arena cocheta cu 3 randuri de scaune la peluze...

minu_nat  •  10 Iulie 2015, 21:31

Tot respectul Gică Hagi pt. realizările şi investiţiile pe care le-ai făcut. Pt. cine nu cunoaşte Hagi are credite de la 2 bănci de multe milioane de eurp cu scadenţa peste 15 ani.

forumeer  •  10 Iulie 2015, 21:25

Bravo Gica!

Vezi toate comentariile (31)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4, Telekom 1

Flensburg - PSG

21:45
Handbal M • Telekom 1

Montpellier - Rhein Neckar

Program TV complet